| cristiman a întrebat:

Laptopul acesta: http://www.emag.ro/......ELGCTBBBM/ poate rula majoritatea jocurilor de pana in 2010? stiu ca are video integrat dar am inteles ca este destul de bun.

4 răspunsuri:
| G4M3ER a răspuns:

E destul de bun dar, cum ai zis si tu ruleaza doar majoritatea jocurilor pana in 2010.Pretul de 1400 RON este fara Windows care ar mai costa 500 RON + ca nu are driverele corespunzatoare.Eu sincer ti-as recomanda acest laptop:
http://www.emag.ro/......E6LJTBBBM/
Dar din nou in pret nu e inclus Windowsul.

| cristiman explică (pentru G4M3ER):

E cam scump latpopul pe care tu mi l-ai aratat, si nu e mare greutate sa descarc windows.Eu vroiam doar sa stiu ce jocuri merg pe acea placa video, sunt interesat de gta 4 in special.

| G4M3ER a răspuns (pentru cristiman):

Da este mai scump, dar eu ti-as recomanda un Windows original deoarece cel "spart" riste sa iti faca figuri.Ti-o spun din proprie experientawinking plus ca totusi trebuie sa iti instaleze cineva Windows-ul, driverele si toate alea.
GTA IV nu necesita prea multe resurse dar totusi cred ca vei juca si alte jocuri.Am sa-ti pun mai jos sytem requierments:
Minimum System Requirements

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1. 8Ghz, AMD Athlon X2 64 2. 4Ghz
Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2. 4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
PS:Ti-as recomanda un Windows 7 sau XP deoarece Vista are unele bug-uri si are nevoie de multe resurse.

| cristiman explică (pentru G4M3ER):

Crede-ma ca stiu sa instalez driverele si toate alea foarte bine, si nu trebuie sa imi iau neaparat un windows "spart", am descarcat windows 7 original, gratuit trial 30 de zile si am gasit pe net mii de programe care lau facut full, stiam cerintele, dar dupa cum vezi nu specifica decat placile video dedicate, oricum mersi de raspuns!