Daca joci jocuri pe el este posibil ca procesorul sa ajunga la o temperatura foarte mare si se inchide el singur, sa nu i-a foc. Daca nu poate ai praf si nu este racit cum trebuie laptopul si de asta se inchide
Este de la jocuri, pe el procesorul poate sa ajunga la o temperatura foarte mare sau poate are pra si nu este racit laptopul.
Ori ai un virus, jocuri, bateria proasta ..Procesorul ala ajunge doar pana la o temperatura dupa aia se stinge, am avut si eu un laptop BenQ si imi facea si mie asa nu mergea nici o ora si se stingea si il lasam 10-15 min si dupa mergea, vezi poate daca ii pui o biblie ceva o carte mai groasa ca sa aiba unde sa respira. bafta... funda?
Avand in vedere ca el se si inchide si deschide singur problema poate fi faptul ca tu ai un contact imperfect la butonul de start. De stins asa cum spun si colegii se poate stinge din cauza unei temperaturii prea ridicate a procesorului sau placii video. Dar daca se si aprinde singur atunci e deja o problema de hardware( fizica). Recomand sa fie dus intr-un service specializat.
dulgherunicu întreabă: