Pai din traducerea asta din imagine ar iesi ca accountul nu e bun pe acest server sau a doua varianta e sa ai netul prea incet si nu o sa il poata rula doar sacadat sau aproape de loc din cauza netului scazut. Am avut si eu jocul dar nu am avut nici o problema. sper ca te-am ajutat. Bafta!
Are jocul niste probleme la sever sau inca e in update probabil pagine de acont nu e terminata cumplet si are virusi de aceea se intampa asta incearca sa iei si o palca video si net prin antena NOROC!
Http://vindictus.nexoneu.com/ incearca aici sa iti faci cont daca esti pe Europe.
MS acum incerc dar totusi cum ai spus ca daca nu merge e de la net...Am acelasi net de cand m-am jucat ultima oara
Pai ai spus ca iti mergea foarte incet la descarcare si de aici m-am gandit ca ar putea
Ms oricm incat la raspunsul lui shadow am doar 11 ani nu e asa usor sa fac rost de o placa video asa usor nu e buna care o am?:GeForce 8400 512 mb?
Atunci tot nu inteleg care e problema...Propunerea ta sa incerc sa imi fac cont pe alt server nu merge...M-am mai gandit sa descarca ala europe ca eu il am alalaltu dar tot e prea mult de asteptat si nu mai am rabdare.
Pai daca vrei jocu astepti daca nu... stai cu el in calc si te uiti la imagini )
Am descarcat europe...ai funda pentru implicarea ta app sunt Kai lvl 24 si am ramas la misiunea acea cu Order to ebeloch order o big brother ebeloch si order to ekuloch...Nu ai stii in ce dungeon cade order to ekuloch? ca doar aia imi mai trebuie si am probat in multe dar nu cade?