| KooKoo a întrebat:

Ma ajuta cineva cu intrebarile astea pentru a-mi putea face cont pe ro-rolepay?

In timpul unei urmariri, cazi cu masina in apa si aceasta iti este distrusa. Ce trebuie sa faci in continuare? Inot in larg, ma scufund, ma omor si ajung la spital si am scapat de ei
Ies din apa, ma predau sau incerc sa fug in speranta ca scap de ei
Dau /q si apoi revin cu o alta masina in urmarire
Este permis BunnyHop-ul pe acest server? Nu, aceasta este o modalitate non-roleplay de a te deplasa mai repede
Da, atunci cand vrei sa scapi dintr-o urmarire sau o altercatie
Nu deoarece nu exista asa ceva
Ai voie sa inseli un player de bunurile acestuia (SCAMMING)? Am voie sa-l insel doar de bani, nu de alte bunuri.
Nu, este interzis complet.
Doar de masini si case.
Care este cea mai corecta modalitate de a obtine ajutorul unui admin in joc? Ii dai PM.
Folosesti /report sau /re.
Te duci la unul in joc si ii spui ce doresti de la el.
Care dintre urmatoarele actiuni Roleplay este corecta?/me ridica mana dreapta in sus, deschide palma si prinde o pasare din zbor
/me ridica mana stanga la nivelul capului, isi da sapca jos iar cu mana dreapta se scarpina pe chelie
/do vrea sa fie prieten cu George. Accepti?
Ce inseamna Ninja Jack? Este permis asa ceva pe server? Atunci cand ii furi cuiva masina fortat, fara roleplay doar apasant pe F/Enter. Este permis
Atunci cand ii furi cuiva masina fortat, fara roleplay doar apasant pe F/Enter. Nu este permis
Atunci cand faci ca un Ninja si incepi sa omori multe persoane. Nu este permis
Cum este corect sa ajung mai repede dintr-un loc in celalalt? Inchiriez o masina sau chem un taxi.
Alerg continuu si sar pe space pentru a ajunge mult mai repede.
Sar pe space pentru a ajunge mai repede la locul respectiv.
Ce este ban-evading? Atunci cand este un admin spec pe tine, si iti dai /q inainte sa-ti dea ban.
Atunci cand iei ban pe un cont si joci pe altul fara permisiunea unui admin principal.
Atunci cand folosesti programe speciale pentru a te debana singur.
Ai voie sa folosesti /cad in scopuri personale? Daca vreau sa-mi vand masina, pot sa folosesc.
Da, daca nu am alte alternative.
Nu, doar daca detin o companie si vreau s-o promovez.
Ce trebuie sa faci atunci cand faci accident cu o masina? Daca eu am produs accidentul sun la politie si faci roleplay conform situatiei.
Daca sunt vinovat nu il bag in seama pe celalalt player si plec.
Unul din cel care a provocat accidentul va suna la politie, sau dupa caz se vor intelege amiabil, respectiv vor face roleplay conform situatiei.