Tocmai am aflat si eu, accidental deci, langa numele calului tau, apare o iconita cu un +, si dai click, si sunt 2 variante : Redenumire si Du in Sanctuar. Tu alegi Redenumire, si dai click pe redenumire. si din nou apar 2 variante : redenumire si afixele mele, tu dai pe Afixele mele.Sunt iar 3 chestii: noutatile mele, afixele mele si sanctuar. Si alegi sanctuar si apoi dai in josul paginii si apare acolo, mangaie Pont. Scuze daca au existat greseli de scriere si sper ca ti.a fost de folos XOXO
Buna! si eu ma joc si stiu uite ce trebuie sa faci sus scrie reproductie dai clic acolo is iti apare biroul meu dai clic si dupa ce ai intrat jos scrie sanctuar dai clic si iti apare 3 cai si sub ei o man iti alegi ce cal vrei sa mangai dia clic pe man si gata sper ca te-am ajutat imi dai si mie funda plizz
Depinde cate zile de vechime ai trebuie sa ai 10. apoi imperechere-biroul meu-sanctuar... funda?
Daca nu intelegi uite si pe mate::l-hj-k-907-ki+.l+lp600+eu+yubj+ppollo+09009===74mni+ppollo+eu+yubj+88=ajungerea in sanctuar dar daca vrei pe chimie uitete aici dar sa stii ca nu mi se pare ca e bine:er9+gs+9364+stanga+imperechere+biroul meu+sanctuar sau pe www.howrsecumajungiinsanctuar.ro
Coolgirl nu are dreptate nu are importanta cate zile de vechime ai...eu am intrat din a treia zi in sanctuar.
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: