Asa si?
Care e intrebarea?
Ne intrebi ca nu mai ai idei ce sa mai faci, sau ce?
Invata sa formulezi o intrebare, apoi revino si intreaba.
Frate n-are idei nu te umfla in pene
Nu ma umflu in pene.
Cand un copil greseste ceva, ce faci, ii dai o ciocolata, sau ii faci observatie?
Daca un caine te musca, ce faci, ii dai mancare si il mangai s-o mai faca?
Nu, ii fac observatie, si ii atragi atentia unde a gresit, asta am facut si eu.
Imi plac oamenii care se baga peste alti oamei atunci cand au dreptate si cand o fac si cu stil, tu nu ai facut-o nici cu stil, nu ai nici dreptate, nu ma umflu in pene, fac si eu multe greseli, dar accept critica atata timp cat este spusa dintr-un motiv adevarat, si lipsita de injuraturi.
Am dat un motiv real, si nu l-am injurat, asa ca nu vad problema.
Nu-ti place cum i-am raspuns?
Nici o problema, ignora raspunsul meu, ignora-ma ca utilizator, si gata, ai o problema cu mine, e treaba ta, nu's aici sa ma contrazic cu oameni care cred ca au dreptate, si spun niste chestii din capul lor ca in momentul de fata, nu m-am umflat in pene, si nimic de genul asta, dar asta ai vazut tu.
Cum am zis, daca eu as gresii, as prefera sa mi se faca observatie si sa nu o mai fac, daca tu ai alta parere, pastreaz-o pentru tine.
Nu nu imi place cum ai raspuns el tea intrebat ce sa mai faca tu puteai sa ii spui macar sufocate, spanzurate baga moduri nu asa
Crezi ce vrei, tocmai pentru ca nimeni nu le atrage atentia copiilor de genul, internetul la romani e plin de analfabeti care nici sa injure corect nu stiu, daca tot se dau mari "jmecheri" pe net.
Iti dau eu o idee mai grea fa portal catre nether sau end si fa acolo ce poti!
Iti dau un pont daca te duci in end nu lua nimic cu tine! mult noroc
Eu ti-am spus ca ai cam avut toane puteai sa scrii ceva acolo si nu team injurat sau scriscv gresit si nu e treaba mea sa ma dau mare pe net cine face asa n-are viata sociala