| Wallik a întrebat:

Ma poate auta cine-va care se pricepe la pc-uri cat de cat? Ce parere aveti de acest sistem: https://altex.ro/......gb-ubuntu, si are o sursa de 250W, pe mine asta ma intereseaza sursa asta e buna? Si daca e de folos vreau sa folosesc acest sistem pentru gaming & recording (CS:GO, Minecraft, recording, streaming)!

Răspuns Câştigător
| Fly2Sky a răspuns:

NU stiu cat va tine sura. Nici nu credeam ca mai sunt surse sub 400 de W. In CS GO vei avea undeva la 80-90 FPS + (depinde de detalii), in rocket league peste 60 FPS, in minecraft vei depasi 100-120 FPS lejer. Pentru ce joci tu e ok, pentru stream nu prea. Daca mai adaugi inca 4 GB RAM FPS-urile iti vor creste. Bafta!

| Wallik explică (pentru Fly2Sky):

Multumesc fiarte mult, te-am dat funda! Multumesc inca odata, a si daca nu credeai ca mai exista surse de sunt 400 uitate pe altex toate de pe altex sunt sub 400 ( adica majoritatea)

| Fly2Sky a răspuns (pentru Wallik):

Nu ai pentru ce. Bafta la cat mai multe FPS-uri.

4 răspunsuri:
| AlinKun a răspuns:

Daca vrei streaming, iti trebuie cel putin 8gb ram si o placa video mai buna, 1060, rx 570/80.

| Wallik explică (pentru AlinKun):

Si daca dal dracu de streaming, pentru jocurile csgo, minecraft, rocket legue pe setari lilow ca hight nu am intereseaza cate fps duce scrie asa
Csgo:? fps
Minecraft :? fps
Rocket legue:? fps