| rRamses a întrebat:

Ma poate lamuri si pe mine cineva cu povestea din Five Nights at Freddy's 1, 2 si 3? Dau funda celui cu explicatiile cele mai amanuntite, nu eplicatii despre ce trebuie sa faci in joc.

5 răspunsuri:
| Tatiana2af a răspuns:

Ei bine este despre un psihopat care omoară copii.
William afton/Springtrap (oricum vrei să-i spui) deține o pizzerie împreună cu cel mai bun prieten al lui Henry, doar ca William are ceva probleme mentale si din stie ce motiv inecpe sa omoare copii.
Chica- Susie (gaina aia grasă si galbena cu brioșa ei)
Freddy- Gabriel, scuze nu știu daca asa se scrie corect (ursul ala mare maro)
Fritz-Foxy (vulpea pirat)
Jeremy-Bonnie, la asta nu cred ca am scris corect numele (iepurele chitarist)
Cassidy- (ei bine, la ea e mai complicat pentru ca mai este cineva care posedă animatronicul împreună cu ea, un baiat la care nu-i știu numele dar ii se spune C.C) Golden Freddy (ursul auriu care sta pe jos)
Lui William ii se mai spune purple guy desi nu prea ii se potrivește numele
Henry are o fiică pe nume Charlotte sau Charlie care ajunge sa fie omorâtă de william si posedă Puppet
In fnaf 2 nu se întâmplă mare chestie decât povestea cu Charlie
In fnaf 3 "moare" William.
E destul de prost după mine.
Fantomele copiilor sau sufletele (depinde cum vrei sa le spui) îl urmăresc peste tot pe William si Cassidy îl sperie atât de tare încât el se ascunde într-un animatronic numit spring bonnie
Apoi are loc așa numitul incident springlock failure cand moare William
Dar după cum spune si el (I always come back) devine Springtrap.
Practic un criminal invincibil

E târziu pentru răspuns, stiu dar totuși

| Sony44872 a răspuns:

Sunt mii si mii de teorii despre FNaF dar dacă tu vrei povestea, ok...
Despre FNaF 1 nu e mult de povestit așa ca o sa zic despre 2:
In 1987, 5 copii au rămas Blocați peste noapte in Pizzeria lui Freddy iar paznicul de noapte (Mike) vrea săi omoare...
Copilul Freddy se ascunde in intuneric de Mike(la fel ca Freddy din fnaf1)
Copilul Bonnie e foarte agresiv/a la fel si Bonnie din fnaf 2(Withered Bonnie)
Copilul Chica pe măsura ce se apropia de Mike tipa mai tare(la fel si Chica din fnaf1)
Copilul Foxy a fugit de Mike pe hol (la fel ca Foxy din fnaf 1 si 2)
Iar copilul Golden Freddy a...ras de Mike in timp ce era omorat(rasul lui Goldden Freddy)
Dar, mai devreme de aceasta tragedie, un al 6 le-a copil a fost omorât care se spune ca a fost Marionette
Când Marionette a văzut copiii...morți le-a dat cadoul vieții si i-a pus pe fiecare in costumul care li se cuvine.(ca in minigame-ul Give gifts, give life)
Dar sti cum i-a păcălit Mike pe copii?
El s-a costumat in Springtrap... (fnaf3, cred ca il știi)iar Mike a rămas acolo, blocat.
Toate astea s-au întâmplat după ce Mike a fost concediat in fnaf1...
Mike este si Phone Guy din fnaf 2(care esti in night 7 din fnaf2)

Sper ca te-am lămurit cat-de-cat...big grin

| spidyboom2003 a răspuns:

Scuze dar cand iti dau raspuns deja apare si fnaf4 deci o sa-ti povestesc si despre el:
1983:Fredbear family dinner-La restaurant erau 2 animatroni:Fredbear/golden freddy si springbonnie/springtrap.La pizzerie era ziua unui copil.Fratele lui mai mare voia sa-l sperie ducandu-l la fredbear dar din cauza glumei, fredbear il musca de cap si il omoara.Acest copil omorat este puppet.Fredbear family dinner se inchide.
1987:Freddy fazbear's pizza.Noua pizzerie ii avea in ea pe:Toy freddy,Toy chica,Toy bonnie,toy foxy/mangle,puppet, balloon boy si prototipele lor old freddy, old bonnie, old chica, old foxy.In pizzerie, toy foxy a fost stricata de niste copii si a fost numita mangle.A doua si mangle l-a vazut pe copilul care a inceput sa o distruga, iar mangle l-a muscat de cap.Muscatura din 87.In ultima zi a pizzeriei, 5 copii s-au blocat in pizzerie si au fost omorati de un paznic pe nume purple guy.
1993:Freddy fazbear's pizza 2:pizzeria avea 4 animatroni:Freddy, bonnie, chica si foxy care erau prototipele reparate.Noaptea ei erau posedati de copiii omrati iar al cincilea copil il poseda pe golden freddy.Intr-o zi pizzeria a fost inchisa din cauza faptului ca animatronii miroseau urat din cauza copiilor morti care erau in ei.Intr-o noapte purple guy s-a intors la pizzerie ca sa distruga animatronii fiindca ei voiau sa se razbune. Dupa ce i-a distrus pe toti a fost urmarit de sufletele celor 5 copii si s-a ascuns in springtrap pentru a se salva, dar din cauza faptului ca springtrap era vechi si defectat, acesta l-a omorat pe purpl guy si l-a fortat sa il posede.
2017:Freddy's horror atraction:O noua atracie horror a fost facuta dupa toate misterele din pizzeria freddy. Dupa o saptamana atractia arde si toti animatronii sunt distrusi in afara de springtrap.Acesta este povestea pizzeriei Freddy fazbear pizza.

| cezarcezarvr a răspuns:

Daca vrei numarul uitel : +170 134 1936

| Negrau_Mitica_1972 a răspuns:

In fnaf1 este vorba despre 5 animatroni care sunt posedati de 5 copii omorati de parple guy si ei se razbuna pe toti adulti si foxi vrea sa te ajute dar te asugeste cu sunetul lui in fnaf 2 pupet si restul te ataca ca tu l-ai distrus planu. Gold Fredy nu iti dá jumscer pentru tu l-ai ajutat. In fnaf 3 totul a luat foc sprintrep el nu te ataca ca vrea sa il ajuci ca sa il scoti de acolo dar don cauza mirosului te lesina cei lalti animatroni din 3 sunt doar o iluzie
Sper ca te-am ajutat si tea placut raspunsul meu

Întrebări similare