60 de fps-uri, nu cred ca prinzi, da 50 mai mult ca sigur. Depinde si de rezolutia cu care joci si pe ce setari. Oricum, jocul nu este frumos daca nu-l joci pe o rezolutie hd. Te incurca sa vezi playerii si asta este foarte enervant. + ca mai mult ca sigur o sa ai lag cand stai langa un smoke (stiu din experienta). Sau mai ales cand o sa faci si spray. Crede-ma ca nu e bine sa te enervezi daca pierzi din cauza lag-ului... E decent pentru cs pc-ul, nu zic, nu, insa iti sugerez sa-ti mai strangi bani.
Iti recomand un gtx 750. Poti lua una la a2-a mana. Dar bineinteles care nu a fost folosita mult timp sau,, torturata" pe alte jocuri. Sau as putea sa zic de un gt 740. Insa nu prea am incredere, sincer. Eu am avut un i3 - 4170 de 3.7 GHz si un gtx 750 Ti cu 4 gb rami si imi ducea la 200-250 cu toate la maxim. Asa, tu daca-ti iei un gtx 750, placa video o sa care si o sa un fps chiar bun. Mai bine sa fii sigur si multumit decat sa risti.
Merge,dar pe low.
Nu trebuia sa scrii tot ce ai scris mai sus, aceste informatii erau suficiente:
Procesor: Intel® Core™ i5 - 2400 3. 1Ghz TC 3, 4Ghz Quad-Core
Memorie Ram 4GB DDR3 1333MHz
Da ti-l duce in 40-50 fps-uri pe setari maxime, desigur placa video care este integrata lasa de dorit, cat despre procesor si ram sunt indeajuns pentru acest joc.