| Andreidita211 a întrebat:

Ma puteti ajuta am o problema si aceasta este, nividia display settings are not available
Your are not curently using a display attached to an Nividia GPU si o eroare code 3d la nividia geforge gt 740 chiar sunt terminat nu mai stiu ce sa fac

6 răspunsuri:
| georgeenglezu2016 a răspuns:

Ai acel cablu vga? Daca da monteaza in spate la unitate si in monitor e pe culoare albastru, daca nici asa nu va merge iti voi da un link : Fix NVIDIA Display Settings Are Not Available [Step by Step] - Driver, il copiezi de aici si paste pe google

| Andreidita211 explică (pentru georgeenglezu2016):

Pai am si calbu vga dar folosesc HDMI

Am schimbat cablurile vga in hdmi, am reinstalat si driverele chiar nu stiu ce sa mai fac am cautat si pe yt dar nu merge habar nu am

| georgeenglezu2016 a răspuns (pentru Andreidita211):

Copiaza acel link cu mous-ul unde am scris mai sus si da-i paste pe google si acolo vei citi cum sa faci

Cand instalez programu la imi da eroare nu stiu dc cand dau sa intru pe el

| georgeenglezu2016 a răspuns:

Intra la my computer click dreapta device dupa aceea vei gasi services and aplicatition si vei da click pe services, dupa care vei gasi nVIDIA display driver service si va fi disabled tu dupa aceea vei da click dreapta cu mous-ul propietati si unde scrie status type vei da automat, ai iesit din aia d-ai refresh si intri la nVIDIA funda