| Zipon300 a întrebat:

Ma puteti ajuta sa imi fac cont pe un server de samp? Imi raspundeti la intrebare?

Cum procedezi daca cineva te rapeste si vrea sa te jefuiasca? Incepi sa tipi pe /b ca fac non-rp.
Dai repede /q sa nu-ti fure nici un ban.
Menti actiune intr-o maniera roleplay nefolosind chatul OOC.
Levelul minim pe care un jucator trebuie sa-l aibe, ca sa poti sa-l jefuiesti este1
5
3
Daca esti mecanic si cineva te cheama sa ii repari masina, cum procedezi? Ii dai PM ca o sa il coste 100$, sa nu te duci degeaba.
Te duci si dai direct comanda (/repair) pentru o anumita suma.
Te duci la domnul care te-a sunat, faci roleplayul necesar situatiei si dupa dai comanda (/repair).
Un jucator a sunat la politie cum ca ai avea arma asupra ta si esti agresiv. Politia ajunge intr-un numar foarte mare, care este cea mai corecta actiune pe care urmeaza sa o faci? Fug inainte in zig zag si sar pentru a ma deplasa mai repede, poate scap de politie
Dau un bind pentru roleplay, scot arma si incep sa trag in toti politistii deoarece am facut roleplay cand am scos-o
Las arma jos si ma las prins sau incerc sa fug, intr-o maniera roleplay
Care dintre urmatoarele situatii este realizata incorect.Sa scoti un Ak-47 din portbagajul masinii si sa-l vinzi
Sa faci pe cersetorul in fata garii unde este foarte multa lume
Dupa ce ai fost electrocutat de catre tazer-ul politistilor sa te ridici de la pamant si sa fugi
Care dintre urmatoarele actiuni Roleplay este corecta?/me ridica mana dreapta in sus, deschide palma si prinde o pasare din zbor
/do vrea sa fie prieten cu George. Accepti?
/me ridica mana stanga la nivelul capului, isi da sapca jos iar cu mana dreapta se scarpina pe chelie
Care este cea mai corecta modalitate de a obtine ajutorul unui admin in joc? Ii dai PM.
Te duci la unul in joc si ii spui ce doresti de la el.
Folosesti /report sau /re.
Daca esti inconjurat de 10 oameni dintr-un gang cu arme periculoase ce faci? Dau /q sau crash.
Fac roleplayul necesar si cooperez cu acestia.
Incerc sa fac pe Rambo si sa fug.
Este permis BunnyHop-ul pe acest server? Nu, aceasta este o modalitate non-roleplay de a te deplasa mai repede
Nu deoarece nu exista asa ceva
Da, atunci cand vrei sa scapi dintr-o urmarire sau o altercatie
Ce este mixing-ul? Cand esti intrebat pe chatul OOC ceva si raspunzi pe chatul IC, sau invers.
Cand spui informatii OOC pe chatul IC.
Cand esti intrebat pe /r(adio) ceva si raspunzi pe chatul IC, sau invers.

Răspuns Câştigător
| Alexutzu_Alex_1980 a răspuns:

Am un server RPG super tare.Sa vezi cum explodeaza banca, i-au foc casele si daca esti in SMURD te poti duce sa le stingi, war-urile intre ganguri sunt din 15 in 15 minute, adminii crede-ma ca daca nu sti serverul ei vor venii in 2 secunde la tine sa iti prezinte serverul.Eu numai joc dar uite serverul: rpg.redzmax.com(are peste 200jucatori) Funda?

| Zipon300 explică (pentru Alexutzu_Alex_1980):

Is scumpe daca is ieftine buletul cam cat ar costa?

| Alexutzu_Alex_1980 a răspuns (pentru Zipon300):

15.000.000 mi se pare...dar stai linistit daca intri intr-o factiune iti spun eu ca banii ii faci USOR si te si distrezi in acelasti timp

2 răspunsuri: