Am un prieten care a avut instalat bitdefender. Sincer să fiu mi se pare o tămpenie de antivirus. În primul rănd că trebuie să-l cumperi și costă mult. Pe ințelesul tău, cam toți antvirușii fac același lucru, doar că unele companii producătoare de antiviruși forțează la extrem securitatea și stau și mă intreb ce ai tu prin calculator așa de important de ți-ai băgat bitdefender Sfatul meu pentru tine este următorul, șterge procăria asta de bitdefender, șterge și resturile care le lasă prin pc poți folosi iobit uninstaler pentru a dezinstala, apoi downladează comodo firewall și malwarebytes. La comodo atunci cănd îl instalezi trebuie să fii atent să debifezi browserul plus incă o chestie, oricum, pe un calculator antivirusul face fix nimic cănd vine vorba de atacuri. Pe un calculator singura chestie importantă este firewall-ul și programul malwarebytes. Parerea mea! Dacă chiar vrei protecție maximă faci cum am scris eu mai sus, dar dacă vrei bătăi de cap și dureri de cap, instalează-ți antivirusuri! Dacă nu te descurci, atunci te pot ajuta prin team-wiewre cu cea mai mare plăcere! Durează cinci minute să-ți dezinstalez bazaconia de bitdefender și să-ți instalez ceva mai bun gratis și fără "cra-cu-ri"
Pai mie nu cred ca de la anti virus nu-mi merg jocurile, cred ca am mai sters ceva program pe langa anti virus si vreau sa aflu care ii acela sa il instalez inapoi.
Pentru ca anti-virusul nu te lasa pe asemenea jocuri. Intr-adevar, anti-virusul e bun, dar daca vr sa te joci jocuri, nu mai e...
Alex10092003 întreabă: