| cosminpanait6 a întrebat:

Man! sa stiti cu nu ma descurc cu calculatoare... dar in fine! ma instalat Spiderman Ultimate cum am putut eu. a mers, dar acum imi tot scrie ``please insert the coresct CD-ROM, select ok and restart aplication!`` ce este de facut? funda, si il primesc ca prieten daca vrea! help me!

Răspuns Câştigător
| tteo92 a răspuns:

Il ai original sau l-ai descarcat de pe net?, daca e de pe net, ai mutat cracku unde trebuie? cu siguranta e de la crack.l-ai instalat cu daemon tools?

9 răspunsuri:
| cosminpanait6 explică:

Ajutati-ma!

| cosminpanait6 explică:

Multumesc de ajutor tuturor dar era asa simplu! am copiat USM sau cum se numea din my documents in program files

| BoGdan_AleXandru_1994_0Fyr a răspuns:

Pai e cam greu de explicat... Oricum, incerc.Deci... Daca ai CD cu Ultimate Spiderman,(CD-ul cu care l-ai instalat)Inserteaza-l(baga-l in calcu).
Daca L-ai luat de pe net... Cred ca ar trebui sa fie un fisier.rar. asa ca daca este, I-ati daemon tools si monteza acel fisier.rar(cu niste carti pe post de icoana. asta e.rar) deci doar aprinzi daemon(trebuie instalat si ala) si cauti fisierul.rar si dai click pe el apoi aprinzi jocul si HAVE FUN!
Sper sa te ajute. Oricum am doar 10 ani dar sper sa mearga...

| cosminpanait6 explică (pentru BoGdan_AleXandru_1994_0Fyr):

Dar eu cati crezi ca am? 9

K dar de unde iau costume?

| BoGdan_AleXandru_1994_0Fyr a răspuns (pentru cosminpanait6):

Iti trimit un link de youtube unde iti arata ce sa faci k?
linkul:
http://www.youtube.com/watch?v=jen19hd05HQ
sper sa te fi ajutat daca nu, imi raspunzi la commentu asta si te mai ajut K pa

Mersi mult dar dupa ce l-am dezarhivat ce trebuie sa ii fac?

| BoGdan_AleXandru_1994_0Fyr a răspuns (pentru cosminpanait6):

Pai daca l-ai dezarhivat in folderu save aprinzi jocul dai pe load game alegi unu din alea 3, dai sa te joci, dai pe meniu, unlockables si dai jos pana la costume si acolo iti alegi sper sa te fi ajutathappy sa raspunzi daca te-a ajutatlaughing

M-ai ajutat! auzi? ca sa iti dau funda raspunde-mi cu aceleasi 2 raspunsnuri pentru costume la intrebare ``ce trebuie sa fac sa iau costmue in spiderman-ultimate`` k?