Bai copile intra pe cs si dai laoptiuni si vezi ca trebuie sa scrie acolo undeva numele tau no dai acolo stergel si schimbal dupa aia dai aply si dai ok si gata. sper ca ti-am fost de ajutor
Funda:o3.Intra in folderu cstrike... dupa in config.cfg...dupa vezi ca pin toate alea e un rand name "www.cs.bestial.ro-player".schimba numele da nu sterge ".ex name "dasda"
Copii copaci, aici este raspunsul: In folderu counter strike 1.6/cstrike si cauti config.cfg IL STERGI intri in cs si faci CE OPTIUNI vrei si dai ok aply si GATA astea sunt salvarile. Ai gresit ceva dai Aply si stergi iar config si IL PUI DE CATE ORI VREI THU SAU POTI SI O SINGURA DATA
Intra la options, si apoi la Multiplayer si o sa scrie acolo Player name stergi de acolo numele ala si il pui pe al tau salvezi si gata funda?
Deci mah oride unde il schimb tot ala imi apare, pot sa scriu numele care vreau eu da cand intru in cs tot ala nume il am adica cs.bestia-player... noah ce sa fac
Scrie in consola cand esti pe un server name si cum te cheama ca si mie mi s-a intamplat la fel!
mihaielo întreabă: