| rAiU a întrebat:

Me-am downloadat cs 1.6 bestial si nu pot sa-mi schimb numele e ceva de genu www.cs.bestial.ro-player si am incercat si din din folderul unde-i e instalat si tot nu pot, si multi admini meo dat ban pe server pentru ca nu imi schimb numele de unde pot sa mi-l schimb?

8 răspunsuri:
| Noitrex a răspuns:

Bai copile intra pe cs si dai laoptiuni si vezi ca trebuie sa scrie acolo undeva numele tau no dai acolo stergel si schimbal dupa aia dai aply si dai ok si gata. sper ca ti-am fost de ajutor happy

| ala112 a răspuns:

Funda:o3.Intra in folderu cstrike... dupa in config.cfg...dupa vezi ca pin toate alea e un rand name "www.cs.bestial.ro-player".schimba numele da nu sterge ".ex name "dasda"

| Adelin_4127 a răspuns:

La cs bestial intri in consola si scrii name si apoi numele tau!

| R3ady01 a răspuns:

Copii copaci, aici este raspunsul: In folderu counter strike 1.6/cstrike si cauti config.cfg IL STERGI intri in cs si faci CE OPTIUNI vrei si dai ok aply si GATA astea sunt salvarile. Ai gresit ceva dai Aply si stergi iar config si IL PUI DE CATE ORI VREI THU SAU POTI SI O SINGURA DATA big grin laughing

| z0Ne a răspuns:

Intra la options, si apoi la Multiplayer si o sa scrie acolo Player name stergi de acolo numele ala si il pui pe al tau salvezi si gata funda?

| rAiU explică:

Deci mah oride unde il schimb tot ala imi apare, pot sa scriu numele care vreau eu da cand intru in cs tot ala nume il am adica cs.bestia-player... noah ce sa fac

| rAiU explică:

Dar consola cum o acctivez? ca nu-mi merge de pe butonul dinaintea lu 1

| Roberto70 a răspuns:

Scrie in consola cand esti pe un server name si cum te cheama ca si mie mi s-a intamplat la fel!