| Annnonim12 a întrebat:

Merge FIFA 16 PC pe Windows 7 de 32 bytes? Daca nu, stiti daca pot schimba windosul in 64 bytes fara sa il reinstalez?

3 răspunsuri:
| Fcp_George_1976 a răspuns:

Osă îți meargă greu. Încearcă să joci un joc mai slab, osă ai în avantaj că PC-ul n-osă-ți dea crash. Poți descărca FIFA 14, sau PES 2015, BAFTĂ. Sper să te fi ajutat. happy happy :o :* Fundă?

| Bernardus a răspuns:

Nu cred ca merge prea bine. Cat despre windows, nu nu poti sa il "schimbi" fara sa il reinstalezi. Oricum, nu face o laie si nu iti instala windows pe 64 biti, ca trebuie sa ai procesorul pe 64 biti. Deasemene nu iti pot spune exact pentru ca nu stiu ce procesor si placa video ai. Daca nu stii da click dreapta pe My computer si du-te la properties si zi-mi tot ce scrie acolo ca sa pot sa iti zic mai exact

| userul7200 a răspuns:

Salut,

Toate jocurile astea mai noi necesita 64-bit, inclusiv FIFA 16. Nu poti trece de la 32-bit la 64-bit fara sa reinstalezi windows-ul.

Chiar daca ai avea 64-bit, tot nu am putea sa-ti spunem daca joc-ul va merge sau nu, pentru ca nu ai specificat configuratiile (RAM, CPU, GPU.) nu e destul sa spui doar sistemul de operare.