| Edward2020 a întrebat:

Merge gta 5 pe pc-ul asta : Sistem Desktop Serioux Classic P3 cu procesor Intel® Pentium™ G4400, 3.60GHz, Skylake, 8GB RAM DDR4, 1TB HDD, Intel® HD Graphics repede va rog

10 răspunsuri:
| DavidoffUser a răspuns:

Nu.
De cat buget dispui? Putem sa facem un wishlist la pcgarage +asamblare facuta de ei si care o sa-ti mearga sigur, nu doar GTA, orice joc vrei tu.
Sistemul tau pe care vrei sa-l iei are placa video integrata care-i foarte slaba si pentium skylake din pacate
Noul PentiumG4560, generatia kaby lake, e un i3 deghizat.

| Edward2020 explică (pentru DavidoffUser):

Dar pe pc-ul asta? : Sistem Desktop Serioux Classic C6 cu procesor Intel® Core™ i3-6098P, 3.60GHz, Skylake, 4GB RAM, 500GB HDD, Intel® HD Graphics, as putea sa imi mai adaug ram

| StGaLLa a răspuns (pentru Edward2020):

Nu cauta si tu altceva decat Intel hd graphics Intel nu face placi video bune astia cu procesoare ssd nu video

| Edward2020 explică (pentru DavidoffUser):

Sistem Desktop Serioux Classic C6 cu procesor Intel® Core™ i3-6098P, 3.60GHz, Skylake, 4GB RAM, 500GB HDD, Intel® HD Graphics dar asta?

| Edward2020 explică (pentru StGaLLa):

Imi poti recomanda o unitate ieftina si sa mearga si gta 5? imi poti lasa un link?

| alexboss2020 a răspuns (pentru Edward2020):

Cati bani dispui zi un pret aproximativ.Si nu mai arata configurati de PC ca nici una nu e buna.

| Edward2020 explică (pentru alexboss2020):

Pana in 2000 lei

| DavidoffUser a răspuns:

Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2633346/
Ia asa si or sa-ti mearga toate, nu numai gta v.
mai dai 1 milion sa-ti faca asamblarea. total 2050 de lei.

Răspuns utilizator avertizat