| Mariuss32 a întrebat:

(Metin2)Ce imi recomandati, sa imi fac cutite de 75 cu medie sau competenta? As vrea sa stiu daca imi fac cate o pereche de cutite pentru fiecare set? Am set ninja, war, saman si sura. Sau sa raman cu o pereche de cutite full de 200?

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Pentru duel este bine sa ai cutite cu damage mare. Daca zici ca poti sa pui pe tine cutite de 200 mai bine fa-ti 4, pentru fiecare rasa. Chiar daca este foarte greu sa le faci si sunt peste masura de scumpe, crede-ma ca dupa ce le-ai facut nu mai ai treaba. Paguba competentei te ajuta la dueluri iar paguba medie te ajuta la crescut. Daca nu vrei sa ai cele mai bune seturi posibile (itemele pe care pui bonusurile conteaza aproape la fel de mult ca bonusurile in sine) poti sa iti iei Chakram aripa de diavol si sa pui bonusuri cateva saptamani in speranta ca iti vor cadea bonusurile care trebuie pe o arma anti sura sa zicem + paguba competentei mare. Cred ca un mare dezavantaj al armelor cu pm si pc este ca iti ocupa 2 bonusuri, astfel din 5 bonusuri ramai cu 3. Nu stiu daca ai inteles care sunt dezavantajele asa ca o sa iti dau un exemplu ca sa intelegi.
Ai un cutit de 75 cu 5 bonusuri pe care vrei sa il faci anti war.
Ar trebui sa pui pe cutite critica, patrunzatoare, sansa la otravire, dex si semi-om adica 5 bonusuri. Cutitele tale au deja pm si pc asa ca nu mai poti sa pui decat 3 bonusuri. Poti sa renunti la sansa la otravire si la dex dar esti tu sigur ca iti va pica paguba competentei mare + critica, patrunzatoare si semi-om, toate 3 la maxim? Sansele sa iti pice asa ceva sunt prea mici ca sa fie luate in considerare. Sper ca te-am ajutat.