Bine deci eu vreau sa stiu cum sa fiu mai bun la pvm nu pvp si vreau sa sparg metin mai rpd...metine ou si metin din padure cu monstri
Deci sa incepem :
Pe arma Semi-Oameni, Critic, patrunzatoare.
Pe pumnale la fel ca pe arma
Pe armura : PV, aparare sabie, aparare cu 2 maini, aparare pumnale, aparare evantai sau clopot
Pe coif : Semi-Oameni si rezistenta la magie
Pe scut : imun la necunostinta, semi-oamenilor daca esti ninja mai pui si flex daca esti sama mai pui si int daca esti war pui valoare atack (STR)
Pe Papuci : PV, aparare sabie, aparare cu 2 maini, aparare pumnale, aparare evantai sau clopot
Pe bratara :Semi-oamenilor, rezistenta la magie, critic, PV
Pe cercei : Semi-oamenilor, aparare sabie, aprare cu 2 maini, aparare pumnal, aparare evantai sau clopot
Pe colier : PV, aparare sabie, aparare pumnal, aparare cu 2 maini, aparare pumnal
Cam atat. Funda plss
PS : daca faci exact cum ti-am zis o sa fi cam invincibil
Semi-Oameni foloseste foarte mult in duele ..Adica in PVP. Daca nu ai semi-oameni deloc pe nimick atunci no sa dai mult dmg critica etc...Te ajuta foarte mult in PVP.
Funda?
Baiatule, nu ii asculta pe astia, fi atent si baga la cap :
pe arma ( otravita ) 40+ putere 12 p+4
armura: pv max valoare atac + cat intra
scut : putere imun exp 20%
papuci : pv max krit 10 patr 10
colier : pv max krit 10 patr 10
Eu de exemplu am lvl 75 sura AM pe metin 2. ro si farmez la metinele de 90
Dand un DMG de 15k cu Tais P acadea+inel, ma descurc destul de bine si ce ai acolo sus am eu pe itm
Pai nu-i asculta pastia
, Uite sa iti explic
, pe arma( otravita ) pui 40 + medie, maxim animele cat intra, critica pasul 2 pe armura pui pv maxim si valoarea atacului cat intra
pasul 3 pe coif pui Semi-om, animale, otravire
pasul 3 pe cercei pui animale, obiecte (Daca intra ) si semi-om, pasul 4, pe bratara : pv maxim, animale cat intra maxim
, patrunzatoare si semi-om
pasul 5 papuci si colier : pv, critica, patrunzatoare
si pasul 6 scutul : animale maxim cat intra, putere/dex/int (pentru fiecare caracter) imun si semi-om
Sper ca am fost de ajutor :*