| MihaiSergiu a întrebat:

Mi-a întâmplat ceva ciudat, ma jucam Metin2 Ro și ma scos din joc și când sa ma loghez iară îmi apare ca, contul este Banat... Bun am făcut 5 tichete și am aflat ca motivul este ca am dat pe strigat ca dau îți pe Metin2 tbx pe îți pe Metin2 ro... Acum întrebarea este de drq ban permanent pentru ca am dat de careva ori pe strigat. Nu mi se pare corect. Și după atâta munca. Ma și gândeam sa donez. Ce sa fac? Am primit răspuns ca banul este nenegociabil și este pe termen permanent crying(

2 răspunsuri:
| Carantina321 a răspuns:

De fapt este foarte corect fara suparare dar tu facand acest lucru intr-un fel faci reclama si toata lumea stie ca nu ai voie sa faci acest lucru iteme de pe un sv pe altu dar separe ca tu nu deci fa-ti alt cont si joaca toti invatam din greseli

| MihaiSergiu explică:

Frate nu am știut... Măcar dacă ma avertizau. De unde de sa știu ca pe privaturi era voie... De apucat nici măcar nu ma mai ma gândesc. Dar după atât timp de muncit la cont. Nu mi se pare corect... Măcar facă avertizau. Ce dracu dau ban ăștia fără sa avertizeze... Si nu mise pare corect ban permanent...