| DJSpook1 a întrebat:

Mi-am descarcat Dota 2 de pe Steam, si iau bataie, chiar daca joc cu boti pe easy tot iau bataie de ce? le dau DMG la campioni boti dar tot ma omoara de ce? Funda pentru ce-l mai bun raspuns si ce-l mai detaliat care m-ar putea ajuta sa invat Dota 2 mai bine!

Răspuns Câştigător
| Emper a răspuns:

Nu am jucat dota 2 laughing, dar am jucat lol la greu timp de 1 an, deci, nu te bagi pe ei din prima, in prima runda trebuie sa iti iei un item de inceput, apoi dai ultimul hit (sa nu cumva sa dai skillul) la minioni (la aia mici), ca sa primesti tu bani, daca ala iti trage un hit tie (campionul) tragi si tu dar sa nu faci mai mult pentru ca o sa dea minionii in tine. Deci ca sa faci bani dai ultimul hit in minioni, apoi nu incerci full yolo pe ala daca tu nu stii daca il bagi sau nu, nu te baga in turetele lui (adica sa nu il ataci in turete) pentru ca o sa dea tureta in tine, daca el fuge si nu mai ai nici o sansa sa il bati, lasa-l si farmeaza (dai ultimul hit minionilor) pentru a lua iteme si data viitoare o sa il bati :d. Sper ca te-am ajutat, bafta cu jocul.

1 răspuns:
| frederyc a răspuns:

Dota 2 este un joc destul de greu. Joaca LOL... E mai usor happy