In eroare zice sa dai setarile videos ( Graphic, Texture, Shadow, Quality, etc ) mai jos, adica sa joci pe medium sau low. Si daca persista eroarea si cand jocul ruleaza pe low, nu prea mai ai ce sa ii faci.
Stiu asta dar am vazut peste tot ca trebuie 4gb rami, iar eu am 2. In joc nu am cum sa intru, deci nu pot umbla la setarile video
Mdeah, nu prea ai cum sa joci daca nu poti intra in joc...
Amdat acum totul pe low, dar nu din joc. Oricum, tot nu merge, tot da eroarea aia. Crezi ca daca mai bag 2gb rami sa fac 4, o merge?
Ti?
Daca mai bagi 2 GB de rami, s-ar putea sa faca fata cerintei jocului, dar ai grija sa cumperi un model de ram compatibili cu calculatorul tau.
Da, oricum mi le comanda un inginer It sau ceva de genul, un om care se pricepe la pc-uri si rezolv, si sperr sa mearga. Nu vr sa-mi fi dat banii degeaba, eh, nu am bagat bani pentru joc, am vandut un skin pe cs go si l-am luat dar totusiii. Aveam 2 alegeri, Rocket League ori H1z1, si am ales H1z1, na, propabil o sa imi iau si o placa noua, 1050, si sper sa o gasesc la un pret bunicel cu Rocket League cadou
Pai daca iti iei placa video noua, am intrat ieri pe site-ul de la NVidia, si am vazut la o anumita placa video iti Rocket League, nu mai retin sigur la ce placa, pentru ca nu m-a interesat, dar poti verifica tu.
Ok, mersi de ajutor
Petrisor_Mihai_Mangu_2002 întreabă:
anonim_4396 întreabă: