anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Multi se confrunta cu asta, am ajuns si eu de mai mult timp dar a inceput sa ma enerveze la culme, cateodata cand joc unele jocuri, se blocheaza timp de 1 minut apoi imi da acel blue screen error, nu joc jocuri daca au lag, folosesc cooler pentru laptop, de ce imi da blue screen error? cum pot repara asta? nu vreau exemple de genul reinstaleaza windows sau mai stiu eu ce intra si sterge-ti driverul x, instaleaza y si apoi muta z in a... nu vreau sa ma complic cu de astea, am vazut ceva pe youtube dar nu m-a convins, ajutor! funda!

3 răspunsuri:
| wassyle1994 a răspuns:

Daca nu e windows-ul ecran albastru apare cind se intrerupe conexiunea la vreun dispozitiv, ex hdd sau Ram. reconecteaza toate dispozitivele si de preferat este si sa le cureti de praf(si nu mai da cu piciorul in dispozitivul central)

| RB26DETT a răspuns (pentru wassyle1994):

Am laptop straight face

| wassyle1994 a răspuns (pentru RB26DETT):

Aveam si eu o problema cind tastam sageata dreapta de multe ori repetat se stingea netbooku dar l-am desfacut si am curatit tastatura si acum nu mai am acesta problema, tu poate tastezi prea tare anumite taste care intrerupe unele conxiuni. Incearca sa folosesti o tastatura in jocuri sa vezi daca asta e problema.( sau windowsu e de vina, alta situatie nu stiu)