| Emanuel25252 a întrebat:

Neata boyz cmf?
Am si eu o intrebare.
Se poate sa-mi dati niste jocuri faine cu impuscaturi, masini si mai multe chestii. Multumesc.
Sistem-ul meu: Windows 7(64 bits)
Intel core i3-3220.3 30Ghz (4cpus)
2407Mb used 13871 avabile
8192 mb ram
Geforce gtx 650 ti boost
Total memory 4000 mb!
Multumesc!
A da si daca puteti sa-mi dati mapa Romaniei ultima versiune de ets 2. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Copila2016 a răspuns:

Dacă îți dorești jocuri gratis, LEGAL și fără viruși, ar trebui să muncești, dar nu cum crezi tu de greu, câteva zile este suficient...

Trebuie doar să te joci și să îndeplinești diferite misiuni, să vezi reclame, sau să scrii postări ca să primești coduri de instalare oficiale pentru diferite jocuri, cele pe care ți-le recomand să le joci pentru ce ai specificat tu mai sus sunt: GTA 4, Counter Strike, Formula1 2015, Need for Speed... Rezultatele vor fi avantajoase pentru tine!

Aceasta este o dovadă că și eu am primit: https://i.imgur.com/KlfKahO.png
( dacă te uiți în colțul din dreapta, jos; vei vedea că una este cu ceas, adică o voi primi, iar cealaltă este primită dar nu puteam să arăt poza la ea fiindcă arăta codul acela. )

Poți intra și îți vei primi jocuri Free în câteva zile. Poftim, dacă intri, îți dau un cod pe care probabil tu îl vei folosi pentru a debloca jocuri după noroc. G4-JULY-CH3S7 expiră pe 08/01/2018 și trebuie să strângi 200 puncte pentru deblocare, nu îți va lua din puncte dar așa este la început. Deci, grăbește-te dacă îl vrei.
https://bit.ly/2Jnx3bP

2 răspunsuri:
| Copila2016 a răspuns:

Și eu site-uri de jocuri Crack, chiar cunoscute, dar mi-am virusat laptop-ul și aveam lag ÎN TIMP din cauza lor dar încă mai joc câteva, să recunosc XD.
Btw să știi că nu așa se vorbește cu o fată, mai ales pe TPU ( decât în zona mea XD *gangsterlife ) dar stai liniștit, nu te mănânc laughing

Nvm, acum să trecem la subiect din nou, nu ai de ce să îmi dai report pentru că tu nu ai fost atent la ce am scris mai încolo "diferite jocuri, cele pe care ți-le recomand să le joci pentru ce ai specificat tu mai sus sunt: GTA 4, Counter Strike, Formula1 2015, Need for Speed..." poate și GTA 5 în low dacă citeai și erai atent doar le jucai și gata dar nu's de aia să critic oamenii pe degeaba XD

Oricum, mă simpatizează comportamentul tău că măcar știu ce să le mai zic celor care promovează site-uri dar cu excepția acestui site ca să am bun simț față de comunitate happy ( probabil dacă m-ai cunoaște ai râde de troll-urile mele, yt de 5 ani ).

Sfat: Apucă-te de Youtube, că merită la ce dispozitiv ai e păcat să-l irosești cât e bun ( la mine a durat 1 an și acum are lag XD )

Sper că te-am ajutat, hack-uire fericită happy

P.S Nu îmi pasă de fundă că oricum nu cred că o să mi-o dai, eu doar ajut deci, fără hate ok?