| Doctorfishadi a întrebat:

Niste jocuri pe pc-offline stie careva? Sa le gasesti usor cu t.orrent.Prefer cu grafica bunicica, dar am 1gb memorie video, deci sa nu exagerati happy! Online nu ma joc, nu ma tenteaza, nu sunt pasionat happy!

2 răspunsuri:
| Alexstrasza a răspuns:

-Warcraft III (Frozen Throne si Reign of Chaos) - nu e teribil, grafica e bunicica, povestea e superba.
- NFS-urile (Most Wated e minunat)
- Sims?! big grin
- Age of Empire, Rise of Nation, jocurile de strategie cu world conquerer zic eu ca sunt geniale...
Incearca, uite-te la un video pe youtube, poate poate iti place big grin

| Tom36 a răspuns:

Depinde ce genuri iti plac. Daca iti plac RPG-urile poti incerca Skyrim, The Witcher 2, chiar si Assassin's Creed IV Black Flag are niste elemente RPG. Dark Souls/ Dark Souls 2 daca iti place sa te chinui.

Daca vrei RTS, incearca Total War: Rome II, Total War: Shogun II sau Crusader Kings II si Europa Universalis IV.

Pe langa astea sunt si cele obisnuite: Fifa 14, Need for Speed Rivals, GTA IV si daca vrei shootere single-player (nu-ti recomand) Battlefield 4 si Call of Duty Black Ops 2 (care e mai bun decat Ghosts).

Te-as putea ajuta mai mult daca mi-ai spune ce placa video/procesor ai si ce jocuri iti plac.