Pai depinde de GHz si penqium. Ma rog uite jocuri exraordinar de extravagante cu siguranta ai auzit de assassin cred toata seria, sau prince of persia 2008 si 2012. sau bionic comando si nu in ultimul rand prototipe 2 (aceste jocuri sunt cele in care te cateri pe pereti si poti ataca, lovi, sari foarte spectaculos)
Daca vrei jocuri cu masini incearca NFS the ran, GTR3
Daca vrei jocuri world adica cele GTA, uite altele : The saboter(e un joc foarte intrigant, actiune petrecanduse in Paris in 1898 in timpul unor razboaie civile si esti un spion), mafia(toata seria), BULY( e vorba de un pusti rau care e la scoala si face tot felul de prosti), ultimate spider man( acesta m-a impresionat extraordinar nu prin grafica deoarece este redusa, prin mobilitatea si story-ului si mai ales prin schimbarea tuturor personajelor). Unele jocuri sunt mai vechi dar merita sa le incerci absolut toate sunt realizate foarte bine si sunt multe altele dar nu mai am timp sa le scriu, voi reveni la intrebarea ta daca imi vei da funda si iti voi mai spune alte jocuri daca tiau placut acestea ca de exemplu HALO2, 3(un alt joc bun) si multe altele. Sper ca te-am ajutat.
Iata citeva:
-Wheelman
-Gta VC, SA, 3, 4, 5
-Call of duty Modern warfare, Black ops
-Left 4 dead toate
-Crysis 1, 2, 3
-Battlefield toate
-Flat out 1, 2, 3
-Fall out 1, 2, 3
-CrossFire
-Counter strike
-Fifa toate
-Assassin's creed toate
-Sniper ghost warrior toate
-Elite sniper toate
-Bioshock
-Far cry 1, 2, 3
-Mafia 1, 2
-STALKER
-Half life 1, 2
-Sims toate
-King of the road
-18 steel wheels
-Simcity 1, 2, 3, 4
-Tomb raider
-Sniper
-Angry birds toate
-Resident evil 1, 2, 3, 4, 5, 6
-Dead island
-World of tanks
-Driver:San Francisco
-Neighbour from hell 1, 2, 3, 4, 5
-Metro 2033
-Test drive unlimited 1, 2
-3D Sex villa
-Race driver:Grid
-pes
-Warcraft 1, 2, 3
-Tekken 1, 2, 3
-Just cause toate
-Hitman absolutionrofessional edition
-Mass effect 1, 2, 3
-Darksiders 1, 2
-Prototype toate
Just Cause2
1)ESTI rICO Rodriguez, cel mai puternica arma a Agentiei.Ai fost ales pentru a elimina, cu orice PRET, unagent.Sari,fura,arunca in aer, parasuteaza-te...Insula Panau se intinde pe 600 kilometri patrati.Te afli intr-o lume cu sute de arme si vehicule. CERUL ESTE LIMITA