Deci iti trebuie cumparat jocul inainte, trebuie sa dai 10-15 euro si la astia, conexiune buna,( probabil imput lag o sa fie simtit, nici nu vorbim de jocuri MP ) eu zic ca daca indeplinesti chestiile de mai sus, deja ai un pc suficient de bun.
Incearca si ei ceva nou, nu cred ca o sa mearga.
In Romania probabil ca nu dar in strainatate posibil sa mearga, de ce zic asta pentru ca daca cadem de acord ca la 2-3 ani apar tehnologii noi in ceea ce priveste CPU si GPU, atunci practic tu nu trebuie decat sa platesti acel abonament si sa iti cumperi un joc video care-ti place, nu te mai ingrijorezi ca ai de dat pe o placa video noua 500 de euro.
Daca pirateria nu ar exista fara acest abonament cloud ar trebui sa ai si echipament performant si dat si bani pe jocuri.
Banuiesc insa ca pe viitor vor mai face ceva asemanator cu platforma playstation si anume vor da jocuri la reducere sau uneori chiar sa joci gratuit jocuri video intregi pe o perioada de timp (trial) limitata, 3-9 luni etc
Eu am toate jocurile pe epicgames pot sa folosesc boosteriod dacă le am pe această platformă?