Cel mai probabil ori noua sursa nu este compatibila cu monitorul, ori ai vreun cablu/fir care nu este conectat bine, ori cel mai putin probabil noua sursa a supraalimentat monitorul ceea ce a dus la arderea lui. Daca nu mai bine verifici mufele care conecteaza sursa de monitor ( daca un dintisor e rupt e nevoie de un alt cablu si ai rezolvat problema). Desi e putin probabil, daca nu este nici una dintre variantele de mai sus, pentru undiagnostic sigur ar fi bine sa-l duci la o diagnosticare la un service it ( ar trebui sa fie gratis.) Sper ca te-am ajutat
Ai o problema la placa de baza, demonteaz'o si uita-te si vezi daca e ceva ' impuscat ' la ea. La fel am patit si eu si mi-am luat alta placa de baza. Bafta
Am pus sursa veche dar tot degeaba ma ajutati? Monitorul nu e ars doar ca beculetul vwmerde sta pe portocaliu in stembai
La monitor ai o baterie ( un incarcator ) ceva de genul cumpara altul, posibil sa se fi ars, si eu am avut aceeasi problema, ma jucam si dintr-odata s-a stins monitorul si am fost cu el la reparat si mi-a zis ca e doar din cauza acelei baterii care se stricase cumpara-ti alta