RomanianCraft sau RomanianCraft2 si pass 123, iar pentru ip vorbim pe hamachi
Salut dai add la id-ul grigg_ionut99 si jucam impreuna, pe surival, gen PvP cu batai castele, eventuri si milte altele salut
Am eu un server, survival, prin hamachi, adytzu98 parola enache ip 5. 174. 168. 205, as vrea sa ai skype sa vorbim sa facem episoade si sa le dam pe youtube
Cel mai tare sv id hamachi: kilabserver1, 2,3, 4,5 parola:1234 ip:wizcraftro.zapto.org
Amice, incearca serverul romanesc bfbminecraft.eu (IP si site), server in care adminii nu se baga. Vezi mai multe informatii despre server pe site.
Dupa parerea mea cel mai tare server de minecraft pe care am jucat pana acum este: 188.240.1.172:25565 adica mck.mcro.eu.Admini prietenosi si eventuri super.Va puteti conecta la server cu ajutorul adresei 188.240.1.172:25565 scrisa la Mulyplayer-->Server Adress sau direct cu mck.mcro.eu fara portul 25565.
Incercati pe asta e cel mai tare pe care am intrat vreodata merita: minecraft-land.zapto.org
Salutare Bro add pe skype mihai.george93 si prin ajutorul programului Hamachi vei intra pe un super server minecraft 1.4.7.Poate daca gasesc eschipa pentru el il hostez, va astept pe toti;-)