| Adry05 a întrebat:

Nu stiu cum am facut intr-o zi si am reusit sa transpun un mini ecran cu clipul la care ma uitam pe Youtube pe Facebook, gen in timp ce scriam pe Facebook vedeam si o miniatura a clipului langa. Mentionez ca nu era deschisa alta fereastra de internet, gen o alta fila, pur si simplu era video-ul langa. Stie cineva cum am facut si cum pot face asta iar?

Răspuns Câştigător
| Silent3025 a răspuns:

DA,am instalat si OPERA are o asemenea functie integrata numita Video pop out. Daca intru pe Youtube imi apare o sageata la mijloc/sus pe video, daca apas apare video-ul mic si e disponibil permanent pe orice pagina.
Daca ai avut asa ceva inseamna ca mai ai, insa ai dezactivat din greseala functia, intra la Menu>Settings > Websites> si bifeaza Video pop out.

7 răspunsuri:
| Silent3025 a răspuns:

Depinde ce browser folosesti in UC Browser merge sa faci acest lucru in celalalte browsere trebuie sa instalezi extensii (suplimente) sau userscripturi.

| Silent3025 a răspuns (pentru Silent3025):

De exemplu pentru Chrome exista asta https://chrome.google.com/......neheenipnn

| Adry05 explică (pentru Silent3025):

Opera folosesc. Pot face ceva? Chrome nu-mi place, imi mergea aiurea cand il foloseam. Aveam o gramada de problemute cu el.

| Silent3025 a răspuns (pentru Adry05):

Instalez opera sa vad poate merge sa faci acest lucru fara sa instalezi add-on_uri la fel cum merge pe UC Browser (eu nu prea stiu multe despre Opera ca nu prea l-am folosit)

Daaa, am gasit acum. Multumesc mult de tot pentru efort! Ti-as da 10 funde pentru efortul asta daca as putea laughing O zi frumoasa si la multi ani!

| Silent3025 a răspuns (pentru Adry05):

Cu placere! Oricum nu sunt colectionar de funde happy faza e ca m-am jucat pe OPERA si cam a inceput sa-mi placa ultima versiune (am mai incercat in trecut Opera dar nu imi placea), s-ar putea sa trec pe Opera, vad ca mi-a importat toate parolele care le aveam in celalalt browser (alte browsere de obicei nu prea sunt in stare sa faca acest lucru chiar daca au optiunea de importare parole si setari).
Eu de ani de zile pana acum am folosit Firefox.

LE-am incercat pe toate, si au inceput sa-mi faca diverse probleme. Daca ma pui sa le insir, nu pot, erau chestii minore dar enervante. Gen reclamele abuzive. Si pe opera sunt, dar avand ad block e totul mult mai chill.
Imi place si ca retine ultimele pagini accesate inainte sa inchid fereastra de internet si le deschide pe toate.
+ pagina de intrare, unde pot sa-mi adaug eu linkuri de la paginile unde prefer sa intru.
stiu ca nu esti, dar as fi vrut sa-ti pot rasplati mai mult efortul. laughing