Grand Theft Auto IV o sa-ti mearga fara probleme dar nu stiu ce sa zic de Grand Theft Auto V... o sa-ti mearga si V dar poate o sa-ti mearga in lag.
Cum sa nu mearga ba? Se vede ca bagi raspunsuri aiurea sa fi campionul zilei. Si iti iese.
Prietene, esti idiot! Cu ce placa video ruleaza el gta 4? Hd grahpics nu este optimizat pentru 4, iar la gta 5 iti trebuie o dedicata nu prastia aia de hd graphics.
1 la mana : Nu au memoria lor lor proprie ca o dedicata, isi ia memorie din ram.
2. Frecventa procesorului grafic este extrem de mica.
Ce are el acolo este ceva de multimedia nicidecum pentru jocuri. Poate rula totusi gta 4 cu tot pe low, dar sacadat. ( sub 25fps. )
Http://www.pcmadd.com/......apata.html
Tinand cont ca acesta are carcasa crapata DAR are placa video dedicata si procesor un pic mai mare eu as zice pana la 1250 MAX
Depinde ce HD graphics ai. Si procesorul e slabut pentru gta 5. Da toate setarile la minim ca sa ai cat mai mult FPS.
Nu-i asculta.O sa-ti mearga si gta 5 si gta 4, gta 5 o sa-ti mearga cu lag deoarece nu ai procesor suficent de bun.Eu am de ex 2 gb ram, Intel(Core) 2, 2, 66 ghz si nVIDIA geforce gtx.Si mi-a mers watch dogs care cerintele minime sunt de 6 gb ram, evident cu lag.
Credeam ca placa video nu e suficient de buna, nicidecum procesoru...totusi e i5
GTA V este mai bine optimizat decat IV, deci o sa iti mearga chiar mai bine. Chiar si asa nu ai suficiente resurse pentru a juca cu grafica la maxim, dar poate fi jucat.
Laptopul meu are procesor 2.2 ghz, ram 4 gb, vide card AMD Radeon 1 gb si merge Gta IV fara probleme.