| lory_6999 a întrebat:

O sa imi mearga GTA IV si Battlefield 4 pe acest calculator : http://www.emag.ro/......DS594BBBM/ OFER FUNDA;)

3 răspunsuri:
| RocKzZ a răspuns:

Salut. Eu am exact asa doar ca 4gb ram iar tu vei avea 8. Si da o sa iti mearga ambele pe MEDIUM, repet pe MEDIUM. Rezolutia maxima dar detaliile nu prea. Nu ca nu se vede bine pe medium, dar "maxed out" chiar nu poti. Eu unul zic ca se merita PC-ul ala placa video de 2. Mie imi merg ambele la 60 FPS ( nici un pic de lag ). Funda?

| andyeyes99 a răspuns:

O sa iti mearga numai ca Battlefield 4 iti va merge pe undeva cu setarile date la mediu la vreo 30 de fps. Gta IV exista posibilitate ca la fps-ul ala sa ai setari intre mediu si high. Sper ca te-am ajutat.

| Grosu_Andrei_1985 a răspuns:

Salut! Am si eu aceiasi placa video la pc. Eu sunt pe cale sa imi fac upgrade ( am un single core la momentul asta). Procesorul e foarte ok! Placa video este o placa buna, dar depinde ce vrei de la ea. Gta IV, va rula fara probleme, te asigur! Battlefield 4 va rula, pe setari intre low si med la o rezolutie ok ( 1366 pe nu stiu cat ). Pana nu imi pun procesor nu stiu exact. Sper ca te-ama jutatwinking