NU exista ( doar ) unul anume. Cind vad ceva care ma intereseaza trec la comparatii intre site-uri ( eMAG, altex, evomag, etc) si apoi il iau de unde e mai ieftin. Nici unul din furnizori nu e mai ieftin pe linie. Variaza de la produs la produs.
Si asta e valabil si pentru hypermarketuri gen Carrefour, Kaufland, Auchan, Lidl, unde de ex unul e mai ieftin la pepsi, altul la ciocolata etc ( dar la astea facind curent cumparaturile, deja stiu ce am de cautat la fiecare).
Ma mir ca te surprinde treaba cu "reducerile". Asta se practica de ani buni la noi, si nu numai in mediul online.
Referitor la site-uri cu produse ieftine, depinde foarte mult de ce anume cauti. Eu personal, cand caut ceva folosesc site-uri gen price.ro sau compari.ro ca sa gasesc cea mai buna oferta. Dar fii atent si la costul tranportului - de multe ori s-a intamplat ca oferta cu pretul cel mai mic sa "compenseze" prin costul ridicat al transportului...
Clar. Nu se merita sa iei ceva ieftin din mediul online sub 100 de lei ca sa dai pe transport inca 20-30 de lei.
ramon2473 întreabă: