anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok. deci de asa ceva nici ca ma puteam astepta din partea celor de la Rockstar...
Ce s-a intamplat? Pai, totul a inceput de ieri cand mi-am luat gta v. Am asteptat sa se descarce, fain frumos, intru pe online, ma joc ceva pe acolo curse, misiuni, etc. Totul normal pana aici, nu? Bun... Astazi vin de la scoala, mai fac ce mai fac, deschid pc-ul, intru pe gta si vad marea surpiza : You are banned from Grand Theft Auto Online until 10/02/2016 (adica 2 octombrie). Prima data am crezut ca e 10 februarie 2017 rolling on the floor))))))))). Dar wtf frate, nu stiu de ce *** sa iau ban atat timp cat nu am facut nimic ilegal (sau cel putin asa cred eu). N-am descarcat nimic pentru gta v, windows-ul este reinstalat de cateva zile si stiu bine ce am descarcat. Acuma multa lume,, nu mai minti! n-ai cum sa iei ban fara motiv" Ba... imi pare rau sa va informez dar uite ca asa este. Ceva sugestii? sad

4 răspunsuri:
| notefree a răspuns:

Probabil ai fost raportat de niste oameni gta online si de aia ai fi putut lua ban

| wsernameinvalid a răspuns (pentru notefree):

Poate exact din cauza comportamentului a luat reclamaţii.

| wsernameinvalid a răspuns:

Dacă este piratat e clar.

| Nemessys a răspuns (pentru wsernameinvalid):

Omule daca esti cersetor de ala de puncte, gen care raspunde aiurea si chestii de astea te rog frumos, opreste-te. Daca tot dai un raspuns da unul care isi are rostul si este folositor la ce am intrebat eu. Jocul este cumparat ffs. Unde *** ai mai vazut tu sa se joace online de pe gta piratat? Bine, poate se poate gen. cu cativa prieteni, un fel de co-op dar online si sa ai toate drepturila ca aia care-l cumpara... nu prea cred. O zi buna!