| Dinop a întrebat:

Pai sa va povestesc, am lvl 57 si nu-mi iese nimic bine, sunt praf si vreau sa stiu cum imi pot imbunatatii situatia.Am aparare 290, atac in medie cam :720, pm:cam 1, 1, am cal lvl 21, m3 aura, m3 iures, m6 vartej (3-6).Acum nu ma mai desc.urc,am mers dt:pierdere experienta, nu pica nimic cu bns, la fierar n-am ce baga sau esueaza. Minerit:nu extrag nimic.Pescuit :undita +5 dar nu prind nimic. Farmer :am pus odata pe unu mai mic dar m-am plictisit,ca asa este te dai in vant cu red si magii noi si nu mai ai red si farmer degeaba, si ceam nev de farmer, orcinei mai bun decat mn.In v2 mai mor si la o grupa,n-am niciun K si n-am chestii in inv,toate eventurile le-am pierdut,serios!,si tombola n-a mers happy, eventu cu bosi, am murit la orki sefi si MIA SCAZUT DIN 80% IN 0%, na picat nimic, mai mult la bo mai bat cate 5-10 grupe dar de plictiseala, si abia am inceput cu carti blesteme 0 duse,n-am bonusuri anti...,itm slabe,maxim metin ce pot bate :Umbrei,Puterii,Diavolului,dizgratiei(greuuuuuuu),morti, de (70, 75,80, serios pot bate dar greu dau in metine, au mult pv'am incercat toate metodele sa fac ceva dar nu pot, stau doar 30-120 min pe zi. Vreau sa vad parerea voastra.

1 răspuns:
| BugHy34 a răspuns:

Mai bine tragi o ţeapă. Încerci să dai la cineva contul el îţi face itm. dupa aia iei contul înapoi şi te bucuri de el. Sau te apuci să le cerii la alţi iteme. Mai există şi oamenii cu suflet. Hehe

Întrebări similare