| razorhead a întrebat:

Parintii mei considera League of Legends un joc violent, cu totusi ca nu este asa de violent cum erau jocurile pe care le jucam inainte(Quake, Manhunt...) si mi-au interzis sa mai joc LoL si alte jocuri "violente". Acuma nu stiu cum sa le explic ca LoL iti stimuleaza gandirea si dexteritatea si ca nu este violenta prea multa(nu este sange de exemplu). Puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi ceva sa-i conving? Precizez ca nu joc foarte mult pe zi, 3-4 meciuri si atat, in rest afara, TV, alte jocuri care nu sunt violente.

Răspuns Câştigător
| TheCostumeCat a răspuns:

Cel mai bine e sa le arati ca din acest joc se pot castiga bani, dar cel mai bine e sa-i asculti! Jocul nu e violent, dar uneori comunitatea este foarte dura!

| mihai345 a răspuns (pentru TheCostumeCat):

Are dreptate... dar totusi incearca sa ii convingi sa priveasca unul dintre meciur sa le arati ca e un joc in general de strategie si are un alt mare avantaj poti invata engleza foarte usorwinking

2 răspunsuri:
| razorhead explică:

N-am putut sa aleg un raspuns castigator, amandoua au fost la fel de bune, I-am dat funda lui TheCostumeCat fiindca a raspuns primul si atat. Legat de intrebare, am incercat sa-i fac sa se uite la un meci dar ei zic ca dureaza prea mult si ca pierd timpul. Acuma trebuie sa joc cand vin de la scoala ca nu e nimeni acasa si am timp de 2 meciuri happy