Probabil ca ai avea pingul ceva mai bun pe.ru, dar si pe.eu. In ambele cazuri, daca ai calculator si conexiune acceptabile (nimic sf, un calculator care era bun in 2009-2010 si net prin cablu de 10 mbps sint suficiente) o sa ai ping binisor sub 100 in ambele cazuri.
P.S. Indiferent de locatia geografica, ai putea sa iti faci cont pe toate serverele, daca ai destul timp de jucat. Dupa ce mai cresti conturile, le-ai putea vinde si sa pastrezi doar unul pentru tine. Spre deosebire de restul si completind ce ziceam mai sus de comunitatea de jucatori si de evenimente, update-urile se fac pe.ru intotdeauna primele, uneori chiar cu o saptamana si ceva inaintea restului lumii.
Bai, eu intreb! Caci MD este tara CSI. Tu raspunde direct la intrebare!
Moldova NU E tara CSI. Cel putin teoretic vorbind, sinteti independenti. Ca e mizeria aia de armata a 14a si va calaresc comunistii si KGBistii in politica si administratie, asta e partea a doua. Sa trecem la subiect...
Poti juca bine mersi pe EU, RU sau chiar si pe NA. Eu am jucat pe toate si am avut pingul acceptabil si cu America. Daca te impaci bine cu rusa, iti recomand sa joci pe RU, comunitatea e foarte mare si au cele mai multe evenimente speciale.
Moldova ESTE tara CSI! Tu sa te inveti! Eu am vrut sa aflu pe care regiune am pingul mai acceptabil! Si nu amestica politica cu jocurile. Mizerie pot spune, ca au fost si nemtii, si toti cei care s-au aliniat cu ei!
Nemtii au omorit mai putini oameni decit tatuca Stalin, asa, ca fapt divers. Si uite aici - http://ro.wikipedia.org/wiki/Republica_Moldova - unde scrie de CSI?
TI-am raspuns legat de ping. Probabil ca ai avea pingul ceva mai bun pe.ru, dar si pe.eu. In ambele cazuri, daca ai calculator si conexiune acceptabile (nimic sf, un calculator care era bun in 2009-2010 si net prin cablu de 10 mbps sint suficiente) o sa ai ping binisor sub 100 in ambele cazuri.
Blea nu-ni grai despre Stalin si Gitler! Nu amestica politica
Al doiliea aliniat - prima propozitie!
Amuia mai scrie inca odata ceea ce ai scris fara politica, si iti dau funda.
Hmm mersi de raspuns. Iaka asa trebuia de la inceput
Facem o intrebare separata sa discutam si istorie?
Nuu caci apoi o sa recurgem si la mat-uri (cuvinte cenzurate, urite cum se zice la voi). Iar mie asta nu imi place! Oricum eu tin cu rusii .
Neah, cred ca avem destule "izvoare istorice" online cit sa ne batem in argumente, nu in injuraturi. By the way, stii de SovRom-uri si de elimintarea elitelor de pe teritoriul Romaniei de azi si a actualei Republici Moldova, nu?
P.S. Uite, ca orientare eco-politica, si eu ma consider semi-rusofon, insa cu multe amendamente. Asta ca sa nu zici din prima ca sint vreun pro-european batut in cap. Problema e ca sint o gramada de motive pentru care atit UE-ul cit si Rusia merita detestate.
Probabil ca ai avea pingul ceva mai bun pe.ru, dar si pe.eu. In ambele cazuri, daca ai calculator si conexiune acceptabile (nimic sf, un calculator care era bun in 2009-2010 si net prin cablu de 10 mbps sint suficiente) o sa ai ping binisor sub 100 in ambele cazuri.
P.S. Indiferent de locatia geografica, ai putea sa iti faci cont pe toate serverele, daca ai destul timp de jucat. Dupa ce mai cresti conturile, le-ai putea vinde si sa pastrezi doar unul pentru tine. Spre deosebire de restul si completind ce ziceam mai sus de comunitatea de jucatori si de evenimente, update-urile se fac pe.ru intotdeauna primele, uneori chiar cu o saptamana si ceva inaintea restului lumii.
alinboss171 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: