| Gabitza71 a întrebat:

Pe jocul TOP ELEVEN de cum aflam cat timp mai este pana ce se mareste calitatea unui jucator cu un punct?

Răspuns Câştigător
| AleXxX1o a răspuns:

Da, stiu trebuie cat mai multe puncte nu-ti fa probleme asa am si eu jucatori. le dai numa antrenamente dinc and in cand sau 1/zi sau de la meciuri dai atribuire automata. mai devreme sau mai tarziu ti se va face jucatorulwinking

Funda? big grin

5 răspunsuri:
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Pai nu poti afla cat timp mai este!

Daca nu folosesti jucatorul, el nu va creste automat!

Cand ii folosesti la antrenamente sau la meciuri, iti da de obicei puncte de abilitate (cateodata nu da la unii jucatori). Daca jucatorul tau a fost omul meciului (sau pe-aproape) o sa iti dea 2 puncte de abilitate.
Teoretic, la 8 puncte de abilitate creste un jucator. Dar ii creste ratingul, nu steaua. Adica creste de la 32 la 33! Creste cu o stea cand ajunge la 35, 40, 50 (la fiecare 5 puncte de rating)
Un jucator batran va creste mult mai greu decat unul tanar!

Si ca idee... unul de 34 de ani este deja mumie! laughing
Eu de obicei imi vand jucatorii cand ajung pe la 25-26 de ani, ca o sa fie batrani in curand!

Succes; Sper ca te-am putut ajuta!

| Gabitza71 explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Dar nu are 34 de ani, are calitatea 34 si 19 ani

| AleXxX1o a răspuns:

Pai ai putea afla acolo la calitatea jucatorului de exemplu : excelent :104. mai un nr pana la 105. si cand ajunge acolo ii creste o stea. intelegi?

| Gabitza71 explică (pentru AleXxX1o):

Dar de exemplu am jucator de 34 si nu de fiecare data cand dau atribuire automata se mareste cu un punct

| AleXxX1o a răspuns (pentru Gabitza71):

Da, stiu trebuie cat mai multe puncte nu-ti fa probleme asa am si eu jucatori. le dai numa antrenamente dinc and in cand sau 1/zi sau de la meciuri dai atribuire automata. mai devreme sau mai tarziu ti se va face jucatorulwinking

Funda? big grin

| Cozmanca_Mario_1977 a răspuns:

Cum pot sa fac rost de puncte tankiu top eleven