Salut. Mersi de raspuns... poti sa-mi spui, te rog, de ce crezi ca sunt probleme pe laptop win8?
Cu placere. Din cauza placii video. Majoritatea au placi video integrate. Placile video integrate (HD graphics) nu fac fata asa de bine graficii 3D.(indiferent de joc), iar Sims are ceva grafica.
Deci ar trebui sa-mi iau un laptop cu placa video nVIDIA, nu?
Absolut. Placa video dedicata. De regula au 710M, 720M, 630
O ultima intrebare daca imi permiti....de ce nu este buna laca video integrata in laptop? Si de cat este aceasta, ca nu specifica?
Ba e foarte buna, dar nu pentru jocuri cu grafica avansata, (inclusiv cele online). Gandeste-te ca acel procesor care "se ocupa" cu rularea aplicatiilor, trebuie sa gestioneze si memoria video integrata. Nu specifica de cat e deoarece placa video integrata trage memorie din memoria RAM a laptopului.
Mai mult de 1GB din RAM nu i-a. Daca ai 4 GB RAM, iti raman 3, majoritatea jocurilor cer 2 GB, sistemul minim 1GB daca e pe 32 biti (daca e pe 64-2 GB) si fa calculul cum se misca in final laptopul.
Mersi ff mult, esti f destept, nu m-am gandit la ceea ce mi-ai scris mai sus. Am sa te rog sa-mi lasi link.ul catorva laptopuri pana in 1600 lei, pentru gaming... ceea ce consideri tu mai bun, acceptabil adica.multumesc mult de tot, iti dau funda la toate intrebarile la care mi-ai raspuns, si pentru interesul acordat:-) :-)
Cu placere. OK. Am sa caut.
Multumesc.ok,cauti cand poti tu. O seara buna. :-) :-) :-) :-)
O seara buna
Ea_6038 întreabă:
AntoniaBlanaru întreabă: