Aveam nevoie de o parere, nu toti au posibilitatea financiara pentru un sistem nou.
Ai prea multe date de intrare (variabile) ca să se hazardeze cineva să-ți confirme compatibilități între toate. Ia-o mai simplu = ia-ți procesorul ce se potrivește la placa ta de bază. Restul vine de la sine
Nu stiu ce procesore ar fi compatibile cu placa de baza.m-am exprimat eu gresit.un quad core poate..asta pe care il am acum cred ca e un pic depasit...
Nu-ti recomand sa cauti procesoare second hand si sa-l pui in configuratia aia, e o pplatforma foarte veche, cred ca stii si tu asta. Cel mai bine il lasi asa, il folosesti pentru office, si poate un meci de lol sau ce te mai joci tu, pe setari low, doar sa treaca timpul. Iti recomand sa strangi bani si sa schimbiplatforma cu totoul, iti iei CPU, placa de baza, memorii ram, folosesti placa asta video pana mai strangi inca ceva banuti, o sursa noua neaparat trebuie, folosesti hdd si ssd-ul pe care le ai acum, si iesi foarte bine. Carcaasa o schimbi doar daca vrei sa arate bine estetic, daca nu, folosesti ce ai acum. Personal iti recomand un g4560, placa de baza ce suporta procesorul, 8 gb ram ddr4 2133 mhz, iar mai tarziu un 1050, sursa noua neaparat si te-ai scos.
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: