| chann a întrebat:

PENTRU CEI CARE JOACA IMVU! ati observat ca s a schimbat radical imvu...nici site ul oficial nu mai e si merge doar online... am cateva intrebari. 1. cum pot face credite acum? 2.de ce s a schimbat?

Răspuns Câştigător
| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Imvu se schimbase de mult. Si nu stiu de ce. Din cauza schimbarilor m.am lasat acum 1 an jumatate, 2.

4 răspunsuri:
| mius a răspuns:

1 credite tot te joci si 2 poti sa ii spuni pe aia sa ii intrebi ba chiar poti sa ii si certi.

| chann explică (pentru NoName0x0):

Am jucat imvu 4 ani si m am lasat..in vara eram la o prietena si imvu tot normal era..ieri am vrut sa ma reapuc si am vazut atatea schimbari..aiurea de tot s a facut

| NoName0x0 a răspuns (pentru chann):

Mersii de fundita! Daca asta ai observat tu, inseamna ca permit accesul si iar nu mai permit, fac aceste 2 lucruri sistematic. Ideea este ca il restrictioneaza fiindca Imvu este un joc in care trebuie sa investesti. Ai vazut ca peste tot "iti reaminteste" sa cumperi credite. Eu personal m.am lasat imediat ce am vazut ca nu se mai fac credite free deoarece mi se pare o prostie sa investesti intr.un joc, mai bine iti cumperi haine in viata reala decat pe acel joc sau orice altceva... Am facut o data tampenia asta cand eram mai micuta si de atunci am vazut asta, dar nu despre Imvu este vorba.

| chann explică (pentru NoName0x0):

Cu mare drag:* da asa este..pacat..era unul din jocurile mele preferatelaughing pup:*