Deci
catelul ti-am mancat biletul ti la rupt etc ai citit tu in mesaj si tu trebuie sa cauti cele 10 bucati de bilet...acele bucati din bilet le gasesti in diferite locuri mall profil oras etc dupa ce le gasesti pe toate cele 10 poti incepe sa iti cumperi din haine din magazinul hawaii iti arata pasii sus in stanga este o scoica mica daca dai pe ea vezi ce trebuie sa faci bft
Bună!
"Gasiti toate bucatile biletului vostru. Ele pot fi peste tot in joc si aveti grija ca sa nu omiteti ceva. Numai daca veti aduna toate bucatile veti putea ajunge la destinatia dorita.
Dar asta este doar primul pas pe drumul spre Hawaii. Veti mai avea ocazia sa adunati tinuta perfecta Hawaiiana, sa mergeti la petreceti pe plaja si sa trimiteti felicitari prietenilor vostri ca sa impartasiti cu ei impresii din vacanta de povesti in Hawaii."
În concluzie: du-te în toate locațiile posibile din joc și fi foarte atentă pentru a găsi bucățele din biletul pentru Hawaii (mic, maro deschis, cu scris pe el). Îți recomand să mergi să joci un joc, sau să vizitezi. biblioteca, spre exemplu, iar după aceea să dai click pe "Domnișoara mea" și să cauți pe acea pagină o bucată din hartă. Eu așa am făcut și mereu am găsit.
Mult succes!