| VldB a întrebat:

Pentru cei care joaca >LOL:=
Care sa fie primul meu campion de 6300? am observat ca imi plac mai mult assasini, gen jax, talon etc. Dar imi plac si ceilalti...

Vreau sa fie unul puternic, si sa nu fiu nevoit sa merg pe un singur lane...

Imi puteti da exemple de iteme necesare pentru campion? build

Răspuns Câştigător
| BlackNinja a răspuns:

Eu ti l-as recomanda pe Rengar.Are un damage mare, mobilitate si skilluri foarte bune de asasin.Singurul lucru care nu-mi place la el e ca scapa mai greu din lupta(poate folosi ultimata pentru a scapa). Build:Satar negru, Sangeroasa, niste papuci care consideri tu, Sabia infinitului si ce mai vrei tu.

Ti-o recomand si pe Katarina.Costa 4800 si isi face banii.E cel mai simplu asasin de jucat.Are skilluri perfecte pentru a asasina un suport/ad carry si pentru a scapa. Build:Agonia Liandrei, Sceptrul de cristal, Palaria lui Rabadon, niste papuci, Clepsidra si ce mai vrei.

4 răspunsuri:
| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Jax mie imi place foarte mult, si daca si sa joci pe el e super.
De 6300, eu zic sa il i-ei pe Aatrox, sau Rengar, sunt foarte buni dar e unpic mai dificil de jucat pe ei.
Totusi i-al pe Aatrox.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!

| VldB explică (pentru SimpleIsCool):

Multumesc, l-am jucat si pana acum pe jax, e foarte bun. Multumesc de raspuns big grin

| SimpleIsCool a răspuns (pentru VldB):

Nu ai pentru ce.
Peace!

| UtilityHelper a răspuns:

Pai ce as putea sa zic... joc de ceva vreme (un an, am nivel max.), am ceva exp. si pot sa zic ca nu exista un campion mai bun ca altul, toti pot fi buni daca stii sa-i joci: de exemplu un campion de 450Ip ( controlat de un player capabil) poate rupe unul de 6300(controlat de un incepator).Dar ca sa ti raspund la intrebare, iti recomand sa il iei pe shaco, este assasin si este foarte amuzant de jucat(odata ce ajungi sa joci mai bine)