| flaviucss a întrebat:

Pentru cei ce joaca metin...este vreo smecherie ca sa ai rata mai mare de reusita la facut armele mai mari?, sau la bagat pietre in arme?happy

Răspuns Câştigător
| Mihay95 a răspuns:

Pai mah cand eram si eu mai mic asa si eu aveam aceeasi impresie pentru ca un rib +8 insemna ceva pe atuncea, dar nu poti face nimic ca sa fii sigur ca iti merge un upgrade 100% tot ce poti face e sa alegi momentul cel mai bun :adica du-te la old lady si vezi norocul tau din ziua respectiva, poarta cha of charma, du-te la un blacshmint de la un guild chiar daca costa mai mult ai mai multe sanse de reusita(e chestie dovedita de Gm) si daca te poti lipsi de cativa euro pe telefon ia-ti dupa net un blessing care mareste reusita dar si asa iti poate da faild(am patit-o cu un grudge +7 arma de 75 warrior) deci depinde pana la urma de noroc dar nu ezita sa folosesti cha of charma, sa iti vezi norocul, si sa upgradezi la blacsmint de la guild. Sper ca ti-a fost de folos Funda?

4 răspunsuri:
| Mihay95 a răspuns:

Da am level 85 pe uk dar mai am si cont de 75 tot pe uk warrior si sura depinde de level la upgrade pentru arme sa ai levelul mai mare sau sa cumperi chestii dupa net (apropo te mai ajuta si cha of charma care ti-o Old Lady ) FUNDA?>

| flaviucss explică (pentru Mihay95):

Pai e logic ca trebuie sa ai nivelul mai mare...dar eu orice lvl as avea tot timpul imi distruge itemele de la +6/+7 in sus...

| Mihay95 a răspuns:

Exact si Doamne Ajuta! daca vrei zici si tatal nostru, inainte mai faceam si eu asa cateodatalaughing

| flaviucss explică:

Decis a vad daca am inteleslaughing. toata chestia e sa iti vezi norocu din ziua respectiva si sa iti faci la fierar de la gilda sau in turnu deavolului?