| ANONYMBOSS293 a întrebat:

Pentru cel de joaca cs 1.6 hns. E buna o tastatura de gaming la sync? Daca da ce tastatura pana în 100 lei imi recomandati?

7 răspunsuri:
| VladyXR a răspuns:

Unde ai auzit ca tastatura iti face sync mai mare? Niste porcarii, pentru a avea sync iti trebuie tastatura veche, oricare, crezi ca mouse are dpi gen :4200 dai sync bun si faci strafe bune? Nu, o sa fii cel mai praf, cu atat e mai mare dpi cu atat e mai rau dpi, 400 dpi e ajuns pentru hns, cu sensivity bun, am jucat si eu cu un mouse de 800 dpi, pana cand am achizionat unul bun de 4600 dpi, si am facut un test pe 400 dpi si se misca bine, dar trebuie sa te inveti cu dpi-ul respectiv, nu asculta vorbele prostilor dp sv de hns, asa ca bafta.

| ANONYMBOSS293 explică (pentru VladyXR):

Vlady. PRoblema e ca pe strafa cu litera "a" am sync 90-100, iar pe strafa cu litera "d" am sync 50-60 straight face e o problema cred ca de la tastatura. si ma gandeam ca, daca tot dau banii pe alta macar sa fie bunicica... Am mouse a4tech 3600 dpi

| VladyXR a răspuns (pentru ANONYMBOSS293):

Ai sync mic ca nu faci acea miscare dreapta mouse dreaptA+A mouse stranga +D tu cate odata le faci invers.

| Solutionistul a răspuns:

Eu zic sa alegi una de aici, au un pret super http://bit.ly/1vfA017 eu as alege-o pe a 3-a de pe randul 2!

| Satana_Costin_1997 a răspuns:

Nu ai inteleg pe pei care isi iau tastatura gaming sau mouse parca nu pot sa joc si cu tastatura la 10 lei sau mouse la 15 lei daca leai scapat o data gata sar butoane suna mai bine acea din ani 98 din acea de fier dai cu pumni si nu se intampla nimic

| ANONYMBOSS293 explică (pentru Satana_Costin_1997):

Eu nu joc metin ca tine asa ca... Eu joc counter strike pe servere hns. De aceea am specificat...

| Satana_Costin_1997 a răspuns (pentru ANONYMBOSS293):

Ba eu uras metinu joc si eu tot cs da eu nu vreau sa dau 100 lei pe o tastatura arunci bani degeaba