| Fjordneddey a întrebat:

Pentru cine a jucat World of Warcraft.
Ma joc pe un server privat ( Warmane / Icecrown ) si am ajuns la level maxim ( 80 ). Problema mea este ca pur si simplu nu inteleg ce ar trebui sa fac in acest joc, sau care este scopul jocului... Am intrebat play-eri si mi-au spus ca sa fac dungen-uri si dupa aceea raid-uri si ICC-uri. Da ok, dar doar atat?! A si am uitat sa mentionez de meserii. La un moment dat farmezi atat de multe embleme de Triumph ca nu mai ai ce face cu ele... As putea face quest-uri, dar nu stiu zone si ce fel de quest-uri. Cand vreau sa fac research pe net nu gasesc absolut nimic concret sa inteleg si eu. A
m cautat in romana, engleza, germana, chiar si norvegiana laughing))) Pentru cei care ati avut "curajul" sa descifrati comentariul meu autistic va multumesc anticipat si astept un raspuns de la voi! big grin Have a great day!

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Pai da, ai gasit bine. In WoTLK end-game sau activitatile la level maxim sunt meserii si facut de raiduri pe cea mai mare dificultate, heroic 25. Daca ai terminat Icecrown pe Heroic 25 teoretic ai "batut" jocul. Iti ramane sa il faci pana iti echipezi caracterul complet sau pana te plictisesti.