Da, poti, in orice divizie poti sa iti iei demotie! Mai putin Bronz V, de acolo nu scapi.
Exista niste conditii ce influenteaza punctele tale LP si divizia stabilita.
Oricand intri intr-o noua categorie (adica terminata in V), vei fi protejat 10 meciuri de demotie indiferent ca ai 0 LP (asta insemnand ca poti pierde linistit 10 meciuri, dar al 11-lea esti obligat sa-l castigi daca nu vrei demotie. Insa, daca ai 0 LP si nu mai esti protejat, risti o demotie daca pierzi - trebuie sa ai noroc sa fie Loss-Prevented - adica indiferent ca esti infrant, nu pierzi divizia, iar daca vei castiga, vei primi jumatate din LP-urile pe care le-ai fi primit normal). Similar este si pentru celelalte divizii, terminate in I, II, III, IV, exceptand Challenger si Master, doar ca de data aceasta vei avea protectie doar 3 meciuri (nu stiu sa-ti explic la Challenger si Master prea bine).
Daca te afli intre un Rank cuprins intre diviziile Bronz V - Gold I, nu vei pierde divizia pentru inactivitate.
Daca te afli intre Platina V - Diamant I, vei avea la dispozitie o luna pentru a juca macar odata Ranked, pentru a nu-ti lua demotie (daca iei demotia aceasta pentru inactivitate, incepi sa pierzi doar cate 5 puncte saptamanal, cred).
Iar daca esti in Master sau Challenger, ca sa nu iti pierzi divizia trebuie sa joci cel putin odata pe saptamana.
Poti afla mai multe pe: https://support.riotgames.com/hc/en-us/articles/204010760-Ranked-Play-FAQ, eu de acolo am aflat prima data si recomand.
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: