| Shrek32154 a întrebat:

Plssss cine imi spune si mie ce s-a intamplat cu club penguin de la o vreme? Misiunilea alea care ti le dadea ca sa fii agent......NU MAI MERG nu stiu de ce dar stiti voi in camera aia unde erau misiunile s-a "bulit" capsula aia e bubuita....si nu mai poti intra acolo sa faci misiuni am asteptat 1 saptamana 2, 3 si nimic. Cine imi spune ce s-a intamplat? Aaaa si cand dau pe mobilul ala imi zice Fields nu stiu cum is offline

Răspuns Câştigător
| BogdanGabi a răspuns:

Salut!
* Daca te referi la misiunile alea mai mari cum ar fi aceea in care Aunt Arctic isi pierde animalele sau cand trebuie sa repari ceasul mare, sa stii ca ele exista, dar in alt loc! Nu te speria, ca stiu eu unde! Acum ceva timp Herbert ( un urs cu intentii nu prea bune daca nu stii) a cucerit clubul, insa agentii l-au invins. El a distrus acea capsula unde erau misiunile si de aceea sunt la sectiunea Fun Stuff ( http://www.clubpenguin.com/fun-stuff ). Dai jos si apare undeva un pinguin cu ochelari. Langa scrie : " Play PSA Missions ". Dai click si acolo sunt misiunile.
* Insa, daca te referi la misiunile alea care veneau o data pe saptamana( Field-Ops se numesc), acelea mai mici in care mergeai intr-un loc si se aprindea telefonul si apoi incepeai un joc, acestea nu mai sunt ( probabil fiindca Herbert a fost invins temporal ). Insa echipa jocului Club Penguin a anuntat ca EPF ( compania agentilor ) va avea noutati in viitor. Sper ca te-am ajutat! Imi place si mie jocul!

5 răspunsuri:
| Shrek32154 explică:

Zi-mi si mie stii niste iteme pentru deblocare in afara de alea vechi? cu jacheta verde? 500 coins etc plss

| Shrek32154 explică:

Te rog tot nu le gasesc deci sunt acum in oras sa zicem de acolo unde ma duc?

| Shrek32154 explică:

Nu ma descurc crying((((

| Shrek32154 explică:

Gata ma gata :X play psa missions

| BogdanGabi a răspuns:

Totusi eu cred ca te-ai referit la primul lucru pe care l-am spus, cele pe care le-ai gasit la capsula.