Si eu lucrez in IT si consider ca exista destule modalitati free, inclusiv windows 10 cu licenta free o perioada de timp sau oem, cu jocuriile single player e aiurea as merge pe multiplayer deci as cumpara dar momentan nu am banii de ele, dar as cumpara gta5 daca as putea, trebuie sa ne gandim ca s-au bagat sute de milioane in dolari in jocurii gen gta5 si daca piratam facem mult rau,e munca acelui om, ala nu castiga nimic ca tu pirtatezi, iar cu filmele da as merge la cinema dar ce imi place mie nu se mai e la cinema, am mers nu ma incantat astfel filme, porcari, creati americane de 2 lei,nu se compara cu un film german, japonez, spaniol nu stiu de ce se dau ei asa mari, sunt si filme bune din usa dar vechi ca astea noi sunt proaste, decat sa dau banii pe aiureli mai bine piraterie, iar cu programele nu prea piratez programe decat ca tot asa cu licente pe o luna sau 3 luni, se mai gasesc site urii cu promoti gen faravirusi, acum pirtatez the martian 4k 48 de gb man viteza 1, 2 mbs
Contra. Lucrez in it, creez soft si nu imi place ca altii sa il fure, asa ca incerc sa nu fur nici eu
Ce ție nu Îți place, atuia nu îi face. Frumos . Și avand un asa job, tu îți permiți sa iti iei orice.
) dar noi nu prea.
Nu imi permit orice, fac alegeri ieftine sai free. Folosesc linux ca e free, folosesc open office in loc de Microsoft office ca e free samd.
Imi iau un cont pe Netflix vad tot ce am chef, dau cancel cat nu il folosesc samd.
Muzica este gratis pe Youtube. Filme sunt la cinema samd
Pro si contra dar la filme pro ca na e un film care nu se difuzeaza in Romania sau in tara in care locuiesc
La jocuri jumi juma
Adica atata timp cat poti de ce nu
La ce te ajuta daca cumperi un joc care nu iti place
Ai dat bani aiurea
Eu de obicei mai intai il piratez si dupa daca imi place il cumpar
Asa este cel mai bine. Poate vezi un trailer de la un joc si vrei sa-l incerci. Il cumperi si nu iti place. Na. ai dat banii degeaba Sau. la jocurile story mode, nu prea vad de ce le-ai cumpara. Adica il termini doar o singura data si dupa nu te mai joci.
Dar la jocuri precum gta, unde trebuie sa-l cumperi ca sa joci on-line, da. Si mai sunt o groaza de jocuri de genu' care trebuie cumparate pentru a putea fi jucate multiplayer. La alea chiar merita.
Cat timp merita cumparat si e la pret accesibil da.
In unele tari pretul se regleaza dupa piata si puterea de cumparare dar in scumpa Romanie nu e asa. Contra >= Pro
Pro. Companiile de productie iau milioane de dolarari pe film/ joc/ album de muzica/ ETC. Stau in Spania, dar in Romania un salar este in general de 1200 lei, si uitandu-ma pe net am vazut filme care costa 150/film la blu-ray. Recunosc, am descarcate 1300 de filme in 1080, jocuri GTA, Max Payne, cat cuprinde, albume de muzica ce sa mai zic. N-as mai plati in viata mea bani pe un film sau altceva. In plus, daca cumperi un film care nu l-ai vazut si dai un milion si nu iti place, pierzi banii(nu oricine accepta returnare). Asa ca pro pana la capat.
La cat de scumpe sunt jocurile, filmele in ziua de azi mai bine le piratezi decat sa le cumperi.Mai ales ca in Romania nu multe persoane au posibilitatii de a cumpara un jocuri scumpe. Just my opinion.
Ciudata intrebare...
Eu zic ca la soft-uri si de astea contra
Un film ai putea viziona pe site-rui
Dar la jocuri, cum sunt eu, nu am un buget foarte bun degi la jocuri zic si eu jumi juma
Sa-ti dea dumnezeu sanatate .
De ce s+a creat internetul? pentru a cunoaste tot ce avem nevoie eu sincer sunt pro deoarece si melodiile pe care le ascultam de pe Youtube chiar daca unii autorii nu ne lasa sa le descarcam deoarece cred ca ei au facut mult efort si mai stiu si eu ce vrajeli la urma urmei ar trebui sa fim uniti sa putem face ce vrem noi, altfel nu mai are nici un rost
anonim_4396 întreabă: