Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Am un desktop poate putin cam batran dar care- si face treaba. Dar vad ca de la o vreme si- a gasit un hobby excelent. Imi sterge mie filmele pe care le am pe el si se asigura ca nu le mai pot vedea nici...? (mai mult)
Buna, de ceva timp la Iphone 13 mini imi scade bateria destul de mult si rapid. Sanatatea bateriei este la 81 de procente si m- am gandit sa schimb bateria insa pe net imi da cateva magazine aprobate ...? (mai mult)
Salutare, am un proiector EPSON mai exact un dispozitiv pe nume knoocker wall care are jocuri pentru copii si este folosit la spatiul de joaca.mi- a aparut pe ecran Eroare de Diafragma automata opriti...? (mai mult)
Salutare. Am un TV QLed Samsung si un soundbar Samsung HW- Q600C. Transmisia de sunet e pe HDMI- eARC. Totusi cand ascult Spotify de pe televizor, parca nu sunt satisfacut de calitatea sunetului. Ce...? (mai mult)
Cine imi poate spune ce ar putea sa aiba boxa mea se intrerupe cand o dau la maxim butoanele merg este incarcata full si este si in priza Este un Akai dj-222 100w Multumesc
Vine imi poate spune ce ar putea sa aiba boxa mea se intrerupe cand o dau la macim butoanele merg este incarcata full si este si in priza Este un Akai dj-222 100w Multumesc
Acum in prezent a testat cineva noul processor Intel core ultra 9 285k pe o placa de baza z890 in jocuri? S- au mai facut niste update- uri la el? Este mai bun acum? Prima data cand a aparut in octombrie...? (mai mult)
Buna ziua. De ceva timp, folosesc browser.ul Brave dar primesc media din America și nu din România. Cum pot avea știrile in limba română cum este pe google, de exemplu. Mulțumesc.
Salut, trebuie sa fac un curs și îl fac prin aplicația zoom, știe cineva dacă întru pe aplicație pot după sa închid ecranul și sa ascult ce zice prin casca și telefonul sa fie în buzunar?
Bună TPU! Am un laptop Sequoia M2de la Apple, un hard disc extern Samsung- cum fac ca leptopul sa mi deschida hard discul pentru a putea accesa fișierele de pe el? Cand intru la Utilitar disc, hardul...? (mai mult)
Bună.Am o tabletă Samsung tab8, am băgat un micro sd, mut pozele dar rămân și în memoria telefonului dacă le șterg din tableta se șterg și de pe card, nu înțeleg de ce.În galerie există...? (mai mult)
Vreu sa instalez un program si nu imi permite si imi apare acest text Ps helpsoft driver updater pentru a continua introduceți un nume de utilizator și o parola de utilizator.Ce pot face? MULȚUMESC
Am un laptop Lenovo edge 530, cumparat de la o firma, initial a avut windows 7, dar l- au uppgradat la windows 10.Problema e ca nu pot nicicum sa intru in bios, am incercat toate metodele si nimic.Am...? (mai mult)
Am un LG32LB5610 și de ceva timp in coace a apărut o problema. De fiecare dată când închid televizoru pe orice canal asi da restart la setările din fabrică și mă pune sa fac setările ca și cum...? (mai mult)
Buna. Contul meu a fost închis de Facebook. După 6 luni de așteptare la dezactivat de tot. Cum pot sa-l recuperez? Postam haine de vânzare și l-au blocat. Scuzați categoria
Buna.Am un laptop HP insa nu imi gasesc wi-fi ul din casa, dar pe ale vecinilor mi le arata.Ce pot face sa ma pot conecta la wi-fi ul meu ca sa il gasesc?
Salut, am un laptop Asus gaming tuf 15 și vreau să îl încarc la mașină și nu găsesc încărcător auto pentru el, am încercat și cu invertor, dar intră invertorul în fault, am invertorul...? (mai mult)
Bună! Am făcut din greșeală o subscriere la aplicația Hint. Ulterior am anulat- o. Am auzit multe despre aplicația asta cum cǎ ți- ar lua bani și după anularea subscrierii. Ce pot face pentru...? (mai mult)
Buna seara, am un Televizor LED, si am observat ca mi-a aparut o pata ca o umbra, stie cineva de la ce poate sa fie? https://i.postimg.cc/DfQpbGBB/20250112-171242.jpg
Bună ziua, am și eu o întrebare... dacă îmi șterg mesajele din whatsapp de pe telefon ele se șterg și de pe whatsapp-ul de pe calculator?
Cum găsesc specificațiile de la monitorul aoc 24g2wg3 165hz?
Buna, am și eu o problema. De 2 zile nu ma pot conecta la contul de Instagram, îmi dă să aleg metoda prin care sa îmi trimită codul de 6 cifre și nu primesc nici pe whatsapp și nici pe numărul...? (mai mult)
Dacă fac hotspot de pe iphone pe tv consumă mai mult GB decât de pe un telefon pe altul?
Am cumpărat o trotinetă electrică motus scooty 10 gen 4. Când mi- a adus o curierul m- am dat cu ea maxim 10 metri, mergea încet se cunoștea că bateria era slabă. Am pus- o la încărcat și...? (mai mult)
Salut. Tocmai ce mi- am creat o comunitate sau in termeni populari, un forum pe platforma phpbb3.3 Domeniile sau mai bine zis structura sa se bazeaza pe informatii din mai multe ramuri de domenii,...? (mai mult)
Bună Sunt studentă la FIA și dau examen la informatică dacă știe cineva cum se dă acest examen să îmi poată răspunde
Salut, pachetul all inclusive de la Vodafone conține și internet prin fibra optica?
Salut TPU! Doar mie nu mi merge sa ma uit la reperele unor persoane pe Instagram, adica nu mi merge sa vad reperele unor persoane cu care vorbesc pe Instagram, efectiv nu imi mai apar, înainte imi ...? (mai mult)
Bună, dețin un Seat Ibiza 2003, mi s- a terminat bateria la cheie, am schimbat- o și tot nu merge, problema este ca nu pot sa deschid mașina deoarece doar prin telecomandă merge deschisa și ...? (mai mult)
Bună! Am o problema cu un controller, de exemplu în fifa, dau ca jucătorul sa meargă în sus și el merge în jos și tot asa, am încercat sa remediez problema cu x360ce, dar nu a mers.Are cineva...? (mai mult)
Un membru al unui grup de Whatsapp nu mai poate posta în grup deși nu este exclus. Care ar fi motivele?
Mi- am comandat azi un laptop și acum am realizat acum că scria Free Dos. Mi- am comandat și un usb cu windows 11 pro, lumea în recenzii spunea că e foarte ușor de instalat. Am făcut o prostie?...? (mai mult)
Buna! Ce ați alege între Real Dedrid și VPN?
Este recomandat sa ai mai multe conturi pe gmail sau nu? Mi- a spus cineva ca si- a făcut al doilea cont și parola pe care a avut- o i- a fost schimbata cu parola de la telefon! Nu el a schimbat- o ci...? (mai mult)
Mai pot sa îmi recuperez contul de whatsapp dacă mi-a fost blocat? Cum? "Acest cont nu mai poate folosi whatsapp deoarece a trimis spam" asta este mesajul care îmi apare
Bună TPU! am adăugat acum câteva luni cardul meu în portofel Apple însă plățile recente și cele mai vechi de acum o lună și puțin nu mi le arată. de ce?
Buna seara! Am Opera si cand dau pe un video pe yt imi apare o linie vericala rosie pe care pot sa o mut cu sageata( apare doar pe video). Stiti cum se poate rezolva?
Aveti idee cum să mă organizez cu șuruburile? Tot caut ceva magnetic și nu găsesc, nu țin minte fiecare șurub unde trebuie pus
Buna. Mi s- a stricat laptopul este un HP 15- G011SQ din 2014 si mama mea vrea sa- l duc la reparat dar eu refuz sa- l duc la reparat si i- am spus decat sa duc cel vechi la reparat nu e mai bine sa imi...? (mai mult)
Bună ziua. Am scos chiar acum vreo 10 pagini color la imprimanta Epson L3060 și acum mi- a apărut pe desktop acest mesaj " A printer's ink pad is at the end of it's service life. Please contact Epson...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati. Mi- a disparut cursorul de la laptop. Am un laptop Lenovo cu windows 10, il am de cativa ani dar il folosesc rar. Nu am avut niciodata probleme cu el dar azi cand l- am deschis ...? (mai mult)
A incercat cineva Sophos Home Premium sau Emsisoft Anti-Malware Home? Cum e fata de Malwarebytes Premium?
Va salut! Am o problema cu un fil foto din anul 2000. A fost developat recent și supa cum mi s- a spus filmul a fost expirat. Eu am luat filmul și m- am uitat peste el se mai vad unele poze dar nu ...? (mai mult)
Salut, am un laptop Asus tuf gaming f15 si tasta X si Z nu mai merg. La ce sa ma aștept? Ma costa mult?
Un expert in telefoane: cum imi pot da unlock la sim acasa? Cand intru in setari>general>about, la "network provider lock" imi apare "SIM locked" cum rezolv?
Intrebare de 10 cine are placa video AMD RX de ani de zile au fost probleme? temperaturile sunt mari? se comporta okay? are artifact? sunt in mare dilema sa aleg electronistul care repara...? (mai mult)
Heya, mi s-a zis ca jbl earbuds sunt destul de bune, păreri? Cam cât tine bateria? Merita sau știți altele mai bune? Thx
Nu vi se pare ca AI- ul a luat- o razna? Sau poate e "instruit" de analfabeti. Caut ceva pe Google. Si imi raspunde: "ai vrut sa cauti..." sugerandu- mi ceva anapoda si cu grave geseli gramaticale. Ceva...? (mai mult)
Salut. Am conectat telefonul la laptop și am început să transfer fișiere audio (prin copiere) de pe laptop pe telefon dar nu mă lasă să transfer foldere prea mari (de la 60 mb în sus). Le copiază...? (mai mult)
Salutare As dori sa mă ajutați cu denumirea unui dispozitiv " galben " sau " portocaliu " din ce îmi aduc aminte și se poate conecta și face multe chestii cu el oarecum " hack " ceva cu Z? Chiar ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Victorioan29012008 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
TCostel întreabă:
marinn345 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!