Pai ps3 nu imi place arata naspa
Slim e de 500 gb si se merita decat 250 si decat ca este mai subtire si d-aici numele de slim! Atata tot
Xbox 360 pentru ca are xbox live foarte dezvoltat si grafica este mult mai buna si controllerul la fel mai diversificat uita-te la un controller de ps3 sa vezi ce ieftin pare si ce fain este unul de xbox
Xbox 360 pentru ca are xbox live foarte dezvoltat si grafica este mult mai buna si controllerul la fel mai diversificat uita-te la un controller de ps3 sa vezi ce ieftin pare si ce fain este unul de xboxwinking
Xbox frate este belea e mai tare decat ps3 un prieten avea ps3 si i s-a stricat e pfff ps3 eu as alege xbox toata clasa mea e de acord cu mine
Aici sunt 2 variante alegerea e a ta daca cumperi xbox 360 slim 250 gb ce nu e putin poti cumpara la el kinect (daca nu sti ce e cauta pe net) iar la ps3 super slim 500gb (nu poti lua kinect si nu e multa distractie) ati recomand xbox 360 si la el kinect, distractia e mult mai mare mai ales cu prietenii!
Eu unul prefer ambele de data asta. Daca ar fi intrebat xbox 760 sau Plastation 4, as fi zis playstation pentru ca e cel mai bun din console Playstation
GhostAlin întreabă: